Friday, June 5, 2015

Asu uuden huivin kanssa


Scarf: Armor-Lux
Shirt: Selected Femme
Pants: Zara
Bag: Coach
Shoes: Clarks
Watch: Daniel Wellington

Parissa viime postauksessa on näkynyt rentoja vapaa-ajan asuja, joten tähän väliin onkin mukava ottaa vaihteeksi työasu. Itse viihdyn hyvin niin siistimmissä ja naisellisemmissa asuissa kuin myös rennommissa ja särmikkäämmissä vapaa-ajan asuissa - vaihtelu virkistää! Tuo huivi on muuten se, jonka ostin silloin Lahden Petit St Louisista. Kengät puolestaan ovat oikeat todelliset luottokorkkarit, jotka ovat täällä blogissakin useasti vilahteneet. Niillä on niin hyvä kävellä, suurena syynä siihen on tietenkin paksu korko. Kesäksi haluaisin jotkut tyylikkäät, värikkäät avokkaat, kenties lilat tai siniset. Tyyli-inspiraatiopostauksia erityisesti kesää varten on toivottu paljon, niitä tulossa siis pian!

Sehän onkin perjantai! Meillä on tänään firman kesäjuhlat. Tämä päivä lienee varmasti aika suosittu päivä kesäjuhlille veikkaisin. Mukavaa viikonloppua! :)

Kuvat: Salla Vesa

In the last couple of posts you've seen the more relaxed outfits of mine, so for a change here is a work outfit. The scarf is fairly new, it's from a small cute boutique called Petit St Louis which I posted about a while ago. The pumps are one of my favorites, they are so comfortable to walk in and I've worn them so much. Now I'm craving a colorful pair for summer, maybe purple or blue... I'm going to do some summer style inspiration posts soon, since you've been asking for them.

Yay it's Friday! We are having our company summer party today. Have a nice weekend!

Pictures: Salla Vesa

4 comments:

 1. Upeita kuvia, jälleen! Kivaa viikonloppua <3

  ReplyDelete
 2. Huivi sopii jotenkin erityisen nätisti kasvojesi ja hiestesi väriin! Ihana väripilkku asussa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitoksia! <3 Kiva käyttää välillä vähän naisellisempia ja pirtsakampia värejä, kun katselin juuri vaatekaappiani, että siellä on aikas paljon mustaa, valkoista, harmaata ja vaaleansinistä... :D

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)