Wednesday, June 3, 2015

Päiväretki TallinnaanMaanantaina mulla oli jälleen lomapäivä, olen tosiaan vaihtanut lomarahat vapaiksi ja nyt voi sitten hyvin pitää tällaisia arkivapaita, jolloin voi puuhastella kaikkea mukavaa. Tällä kertaa suuntasimme parin ystävän kanssa Tallinnaan päiväksi tyttöjen reissulle. Heti Tallinnaan saavuttuamme suuntasimme City Spahan, josta olimme varanneet hemmotteluhoidot. Spahetki oli aivan ihana, otin manikyyrin geelilakkauksella ja hoitojen jälkeen hengailimme vielä hetken kylpytakeissa teetä hörppien. City Spa on sisustukseltaan juuri sellainen täydellisen rauhallinen luksuspaikka, jossa kaikki muu unohtuu. Tosin pieni miinus siitä, että ennen skumppalaseja joutui pukemaan päälle ja siirtymään ravintolan puolelle - hihi, ihan parasta on nimittäin juoda skumppaa kylpytakissa! :P Uudet kynnet vilahtavat asukuvassa, näette ne myöhemmin tarkemmin. Tämä oli muuten eka kerta, kun laitoin geelikynnet! Kamut povasivat jo mun hurahtamista niihin, katsotaan kuinka käy, aika kivathan nämä ovat. ;)

Spa-käynnin jälkeen suuntasimme vanhaan kaupunkiin lounaalle Rataskaevu 16 -nimiseen ravintolaan. Ravintolavalinnasta vastasi meidän porukan ravintolaekspertti, häneen voi kyllä luottaa näissä asioissa, eikä tämäkään kerta tuottanut pettymystä! Itseasiassa ravintola oli vielä kauniimpi ja raikkaampi mitä Facebook-sivun perusteella saattoi olettaa. Söin raejuusto-pinaattipaistoksen, joka oli oikein maukas.

Lounaan jälkeen kerkesimme tekemään 40 min. pikapyrähdyksen kaupoille ja toki tein täsmäiskun Massimo Duttille, jota harmi kyllä ei löydy vielä Suomesta. Löysinkin pari kivaa työpuseroa kesäksi, vaikka moni etukäteen netistä katsomani tuote ei löytynytkään valikoimista.


On Monday I had an extra day off and we went on a day trip to Tallinn with a couple of friends. It's so convenient to go to Tallinn, the boat ride takes only a few hours. When we got to Tallinn we headed to City Spa, where we had booked treatments. The spa moment was so nice, I got a manicure with gel polish. After the spa visit we headed to the old town for lunch at Rataskaevu 16. The restaurant choice was done by my friend, who is an expert at choosing good restaurants and this time was no exeption. I had a cottage cheese and spinach baked dish, which was very delicious. 

After lunch we still had time to go shopping for 40 min. and I of course went directly to Massimo Dutti, since we don't have it in Finland. I found a couple of nice work blouses for summer, even though they didn't have all the things in the store which I had looked up online beforehand.

9 comments:

 1. Yksittäiset hemmottelulomapäivät on ihania. Minäkin pidän osan lomapäivistäni aina juuri tällaisina lomapäivinä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sanos muuta! Toki välillä on kiva pitää pidempi loma ja lähteä reissuun, mutta kotona ja kotikaupungissakin on paljon mukavaa tekemistä ja kun pitää lyhyitä lomapätkiä, niin niitä saa enemmän! :)

   Delete
 2. Ihanan kuuloinen päivä! Miksen mä ole koskaan hokannut mennä tuolla spahan! Olen vähän kade arkivapaapäivistä, kuulostaa niin luksukselta...! Vaikka voisihan sitä ihan saman ratkaisun tehdä itsekin mutta toistaiseksi en ole raaskinut päiviä vaihtaa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ehdottomasti kannattaa mennä Tallinnassa spahan! Tuo City Spa oli just semmonen luksuspaikka, kuten esim. Helsinki Day Spa, mutta hinnat aivan eri sfääreissä! Sanoisin, että ainakin puolet halvemmat riippuen vähän hoidosta. Esim. vartalohoidot ova Suomessa yli satasen ja tuolla olisi sellaisen saanut alle 50 €:lla. Se ei vaan niin hyvin olisi sopinut päiväreissuun...

   Hetken itsekin pohdin lomarahojen vaihtamista vapaiksi. Toki se isompi lomaraha aina lämmittää mieltä, mutta jotenkin tällä kertaa koin arvokkaammaksi vaihtoehdoksi vapaat päivät. Ja ajattelin, että kiva kokeilla vähän jotain uutta. :)

   Delete
 3. Bongaan saman valkoisen Massimo Dutin topin, jonka itsekin ostin kevättalven Budapestin-matkalta. Se on ihana! :)

  Anna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, hauska sattuma! Puseron on kyllä kiva, vielä en ole kerennyt käyttämään sitä, mutta povaan sille pitkää ikää ja monia käyttökertoja. Tuollaisia valkoisia paitoja on niin helppo käyttää ja kaulus on kaunis yksityiskohta.

   Delete
 4. Tallinan (päivä)matka kuuluu kyllä kesään! Ihan superihanat pöksyt, mistä ne ovat? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, Tallinnan reissusta on meillekin tullut jo kesäperinne! :) Kiitos, housut ovat Zarasta! Ja mukava kuulla, että tykkäät niistä, nimittäin itse katselin asukuvaa ja tuumasin, että ne ei näytä niin kivoilta, mitä kuvittelin peilin perusteella. :D

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)