Saturday, October 24, 2015

Syksyn sävyjä










Huivi: Whyred (täällä)
Neule: Topshop
Farkut: Monki
Laukku: Karen Millen
Rannekoru: Eblad
Nilkkurit: Zign

Mikähän siinä onkaan, että syksyisin aina innostuu viininpunaisesta ja muista maanläheisistä sävyistä? Sain valita blogiyhteistyön merkeissä Elloksen valikoimasta muutaman jutun ja päädyin kuvissa näkyvään Whyredin Wiley-villahuiviin sekä Makashin kynsilakkaan sävyssä red plum. Huivin beige sävy on mielestäni ihan täydellinen - juuri sellainen kaunis hiekkainen beige, eikä yhtään keltaisen/oranssin sävyinen. Huivin materiaali on mukavan jämäkkää, jonka ansiosta se pysyy kaulaan aseteltuna ryhdikkäänä. Plussaa nätistä nahkaisesta logoyksityiskohdasta!

Meikeissä syksyyn kuuluu viininpunaisen ja luumun sävyt niin huulilla kuin kynsissäkin.Vaatteissa ja asusteissa puolestaan villahuivit ovat syksyn ja talven vaatekaapin kulmakiviä samaan tapaan kuin esim. nahkaiset nilkkurit ja saappaat sekä villakangastakit. Selaillessani Elloksen valikoimaa, bongasin paljon kivoja yksilöitä, suosittelen siis tutustumaan.
Huivit >>
Villakangastakit >>
Nilkkurit ja saappaat >>

Sain teille myös alennuskoodin Ellokselle, eli koodilla: 325728 -40 % alennusta ostoskorin kalleimmasta tuotteesta. Alennus voimassa 25.10 asti, koodi on kertakäyttöinen.

Hauskaa viikonloppua!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 comments:

  1. Moikka Janica! Nyt mun täytyy kyllä kehua että sä toteutat nää yhteistyöpostaukset ihan mahtavasti :) sun tapa esitellä tuotteita on tosi rento ja sä teet lukijalle helpoksi jatkaa verkkokauppaan tiettyjä tuotteita tutkimaan jos hän niin haluaa. Mäkin kuule klikkailin yhdellä istumalla ihanat korolliset nilkkurit kotiin vaan sun yhteistyössä tehtyjen nilkkuripohdintojen ansiosta! Kyllä huomaa että on digi- ja sisältömarkkinoinnin ammattilainen asialla ;) Kiitos blogistasi!
    Terkuin Hanna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi vitsi miten ihana kommentti, kiitos tosi paljon! Tulin niin hyvälle tuulelle. :) Ja ääks tämä kommentti oli jostain syystä mennyt roskaposteihin ja siksi ei ollut tullut heti julkiseksi, löysin tän vasta nyt... pitääkin muistaa tutkailla roskapostikansiota useammin.

      No mutta anyways tosi kiva kuulla ja mukavaa, että olen voinut inspiroida! Olen yrittänyt tehdä nämä yhteistyöpostaukset niin, että sisältö olisi mahdollisimman luonnollista ja ns. yhtä kiinnostavaa kuin muukin sisältö. Kuitenkin niin, että yhteistyötä ei piilotella, jottei kukaan koe tulleensa huijatuksi.

      Delete
  2. Vitsi miten kiva asu! Toi tumma huulipuna ja huivi, vau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos muru! Luumunpunainen huulipuna on kyllä varsin kiva. :)

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)