Monday, April 27, 2015

2000+ kertaa kiitos

https://www.pinterest.com/seathatsparkles/Jihuu! Teitä on jo yli 2000 seuraajaa Pinterestissä! Tuntuu aivan huikealta, että niin moni käy inspiroitumassa Sea That Sparklesin Pinterest-tilin kautta pinnailemieni kuvien parissa. Vaikka kuvat eivät ole omiani (toki joukossa niitäkin!), suuri seuraajamäärä ilahduttaa minua kovasti, itse kun olen ainakin todella tarkka siitä, ketä seuraan Pinterestissä. Joten ei muuta, kuin ISO KIITOS! <3

Tämän kunniaksi ajattelin esitellä muutamia suosikki-boardejani ja kertoa vähän systeemistäni. Haha, rakastan nimittäin asioiden jäsentelyä loogisten sääntöjen mukaan ja toki mulla on siis mielessäni säännöt, joita noudatan boardien suhteen. ;)

Näitä pääsee katsomaan vaikkei itsellä olisikaan Pinterest-tiliä. Suosittelen kuitenkin sellaisen hankkimistä, Pinterest on itselleni ainakin yksi suurimmista inspiraation lähteistä.

https://www.pinterest.com/seathatsparkles/style/

Style-boardiin on kertynyt yli 2000 kuvaa tyylitaitureista ympäri maailman. Pinnaan boardiin kaikenlaisia asukuvia, en siis ole erotellut asukuvia esim. vuodenaikojen tai juhla/työvaatteiden suhteen. Kriteereinä on, että kuvassa näkyy henkilö, sillä tuotekuville löytyy oma board nimeltä Products I love.

https://www.pinterest.com/seathatsparkles/products-i-love/

 
https://www.pinterest.com/seathatsparkles/pretty-homes/

Pretty homes -boardiin pinnailen upeita koteja ja sisustusideoita. Sisustuksen suhteen minulla on myöskin vain yksi kansio, en siis ole erotellut esim. eri huoneita tai sisustustyylejä toisistaan. Tai no kyllähän multa itseasiassa löytyy myös Houses from outside -board, jossa siis kuvia talojen ulkopuolelta.

https://www.pinterest.com/seathatsparkles/so-pretty/

So Pretty -boardiin päätyy kaikki superihanat kuvat: paljon asetelmia, yksityiskohtia sekä nimensä mukaisesti kuvia, jotka ovat yksinkertaisesti kauniita. Näistä kuvista saan myös paljon inspistä omaan valokuvaamiseen.


https://www.pinterest.com/seathatsparkles/food-drinks/

Food & Drinks -boardiin keräilen herkullisia kuvia vesi kielellä... Raikkaita salaatteja, suussasulavilta näyttäviä leivonnaisia, kauniita cocktaileja, jne. Näistä kuvista saan ideoita tarjottavien valmistamiseen oli kyseessä sitten juhlat, illallinen tai vaikkapa picnic. Pitääkin selata nämä kuvat läpi vappua ajatellen.

https://www.pinterest.com/seathatsparkles/dinners-parties/

Juhlista puheenollen... toki niille on dedikoitu ihka oma board: Dinners & Parties! Täältä olen hakenut monen monet konkreettiset ideat erilaisiin tapahtumiin, joita tässä vuosien mittaan olemme järkkäilleet.
https://www.pinterest.com/seathatsparkles/table-settings/


Rakastan kauniita kattauksia, joten ne ansaitsevat myöskin ihan oman boardin: Table settings olkaa hyvät! Joillekin juhlapyhille olen luonut myös omia kansioita, koska ne ovat tyyliltään niin omanlaisiaan. Yleisesti ottaen koitan kuitenkin pinnailla kuvia ns. pääkansioihin, enkä ripotella niitä liian yksityiskohtaisiin teemoihin.


https://www.pinterest.com/seathatsparkles/words/

Lopuksi vielä vähän erilainen board, eli Words tuomaan mielen ja sielun inspiraatiota. Pinterestin mietelauseet ovat kyllä oikeasti saaneet omia ajatuksiani liikkeelle ja niiden ansioista ajattelen myös monesta asiasta positiivisemmin ja kirkkaammin. Haha, välillä tekisi mieli vastata joillekin ihmisille vain näyttämällä jotain tiettyä mietelausekuvaa Pinterestissä! ;)

Tervetuloa mukaan seuraamaan! Hauskaa viikkoa kaikille! :)

Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista

2 comments:

 1. Täällä myös yksi Pinterest-addikti ilmoitautuu! Rakastan kauniita kuvia ja niiden selailu on parasta rentoutusta kahvikupposen seurana. Onnea upeasta seuraajamäärästä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, mukava kuulla, että siellä on samanlaisia Pinterest-fiilistelijöitä! Tosiaan kauniiden kuvien katselu on yksi lempipuuhista ja sen kanssa saa vietettyä tovin jos toisenkin. :)
   Kiitos onnitteluista! :)

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)