Tuesday, April 21, 2015

Petit St Louis @ Lahti
Ihana Petit St Louis - todellinen helmi Lahdessa! Bongasin putiikin hiljattain Instagramista ja ajattelin, että seuraavalla Lahden reissulla pitää kyllä poiketa tuolla. Omalla inspiraatiolistallani tosin on sen verran monta juttua, että ellei Ida olisi postannut Petit St Louisista juuri viime viikolla, olisin helposti saattanut unohtaa koko homman. Sain siis visiitin toteutettua jo nyt viikonlopun reissullani ja kyllä kannatti.

Vaikka ehdin piipahtaa liikkeessä vain melko pikaisesti, niin vierailu kannatti, sen verran elämyksellinen se oli. Tila on aivan mieletön (jättimäinen kaari-ikkuna + marokkolaishenkinen laattalattia - need i say more?). Tuotevalikoimasta löytyi vaikka mitä ihanaa, eikä lainkaan vähäisimpänä Byredo, jota ei Suomessa muualta saakkaan.Tämä oli itseasiassa ensimmäinen kerta, kun pääsin tuoksuttelemaan Byredon tuoksuja. Olin etukäteen ajatellut hankkia Byredon tuoksukynttilän, mutta hajuvedet olivatkin sen verran ihania, että tuumasin, että taidankin hommata sellaisen, joskin se vaatii vielä toisen tuoksuttelukierroksen ajan kanssa. Nyt suihkautin ranteeseeni Bal D'Afriqueta, joka ainakin tällä kertaa kiinnitti nenäni huomion eniten.

Myös raitapaidat jäivät kutkuttamaan, mutta tällä kertaa kotiinviemisiksi valitsin kauniin, herkullisen värisen keväthuivin Armor-Luxilta. Sellaisen perään ehdinkin jo haikailla pari postausta takaperin. Huivi on sen verran kiva, että se taitaa ansaita ihan oman postauksensa. ;)

Inspiroivaa viikon jatkoa kaikille! Make your world pretty. :)

Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista

0 comments:

Post a Comment

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)