Saturday, April 18, 2015

Vaaleanpunaista

Pusero, farkut, laukku: Zara
Nahkatakki: Mango
Tennarit: Nike (nämä)
Kello: Daniel Wellington (tämä)
Aurinkolasit: Rayban (nämä)

Tiedättekö mikä on kiva juttu? No se, kun asu koostuu lempparijutuista. Lähiaikoina olen panostanut shoppailussa asusteisiin ja vaatekappaleisiin, joista on iloa useisiin asuihin. Hyviä esimerkkejä tällaisista ovat juuri nuo Niken Rosherunit, Raybanin aurinkolasit, Daniel Wellingtonin kello sekä nahkatakki. Myös revityt farkut arkena toimii aina. Näitä yhdistelemällä ei voi kovin pieleen mennä.

Kevääksi mulla on mielessä pari tämäntyylistä monipuolista luottoasustetta. Tai siis mielessä on, että haluaisin kivat ballerinat ja keveän huivin, mutta en kyllä vielä tiedä juuri tiettyjä yksilöitä, jotka haluaisin hankkia. Pitää siis vielä vähän kierrellä niin netti- kuin kivijalkakauppoja.

Jottei homma mene ihan liian massan mukana kulkemiseksi, niin asuissa ja vaatekaapissa pitää mielestäni olla jotain ihan oman näköistäkin. Aion siis pitää silmät auki myös vähän uniikimpienkin hankintojen suhteen nyt keväällä ja tietenkin isossa roolissa on se, kuinka eri vaatteita ja asusteita yhdistelee keskenään.

Haha, vaateiden ajattelu on vaan niin hauskaa puuhaa! :D

Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista 

2 comments:

  1. Kiva asu, ja tosi nätti nyt toi vaaleanpunainen talokin :) onnistuiko muuten niistä edellisistä kuvista mikään... :O mistä toi nahkatakki muuten olikaan..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Joo jee nyt pääsin ottamaan kuvat vaaleanpunaisen talon edessä, ei ollut pahemmin ruuhkaa tällä kertaa. Tosin ilman nahkatakkia maastoudun aika hyvin taloon! :D Ne edelliset kuvat onnistu hyvin, laitan blogiin varmaan ensi viikolla. Niin ja toi nahkatakki on Mangosta, huomasin, että olin kirjoitellut asun osat ihan miten sattuu. :D

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)