Tuesday, April 7, 2015

Työasu & uusi laukku
Pusero: Black Swan (tämä, saatu)
Bleiseri: Mango
Housut: Zara
Laukku: Coach
Kengät: Vitti Love (nämä)
Kello: Daniel Wellington (tämä)


Pääsiäispyhät on vietetty ja on aika palata toimistolle! Täytyy kyllä sanoa, että teki hyvää nämä vapaat, kyllä se on tärkeää ladata akkuja tasaisin väliajoin useamman päivän ajan.

Kuvien asu on varsin tyypillinen työasu. Valkoinen bleiseri on ollut loistava hankinta ja olen käyttänyt sitä älyttömästi - onpa se kerännyt varsin paljon kehuja työkavereilta ja muutenkin. Meleeratun harmaa teeppari on Black Swanin kevät/kesämallistosta ja on yksi parhaista teepaidoista joita olen koskaan omistanut! Syynä se, että materiaali on ihanan pehmeää, hitusen normaalia paksumpaa, mutta kauniisti laskeutuvaa. Tulisipa näitä mallistoon myös valkoisena!

Huomaattekos asussa jotain uutta? ;) Kyllä, käsipuoleeni on ilmestynyt uusi Coachin nahkalaukku. Instagramissa sitä jo hehkutinkin. Siskoni oli lomalla New Yorkissa ja oli niin ihana, että toi minulle laukun. <3 Sain whatsappiini muutaman kuvan eri laukuista ja iskin heti silmäni tähän ja valinta oli sillä selvä! Simppeli, ihanan pehmeää nahkaa ja kauniit kultaiset yksityiskohdat - just täydellinen mulle. :) Ongelma on vaan se, että uuden laukun saaminen pahentaa laukkukuumetta kahta kauheammin...onko kukaan huomannut samaa!?!

Aurinkoa ja kaikkea hyvää viikkoonne!

Kuvat: Emmi, edit: minä. Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista  

0 comments:

Post a Comment

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)