Sunday, April 26, 2015

Indiedays Awards -asu




Mekko: Zara
Laukku: Bijou Birgitte
Korkkarit: SMH


Eilen lauantaina ohjelmassa oli päivällä Indiedays Bloggers' Inspiration Day, eli bloggaajatapahtuma Maxinessa, jossa paikalla oli yhteistyökumppaneita sekä illalla Indiedays Blog Awards -juhla Club Capitolissa. Olin liikkeellä Emmin kanssa ja loppupelissä päivä oli oikein mukava, vaikka rehellisyyden nimissä etukäteen olisin mielummin jäänyt kotiin lataamaan akkuja. Mulla tosiaan alkoi loma nyt ja loman ensimmäiset päivät olisin helposti voinut viettää kollariasussa kotisohvalle linnoittautuneena hömppäsarjoja tuijotellen.

Illan asun miettiminen oli jäänyt varsin huonolle tolalle myöskin: mielessä ei ollut mitään visiota siitä, mitä haluaisin pukea päälleni, mutta kävin kuitenkin pyörimässä kaupoilla keskiviikkoiltana löytämättä mitään. Olin ajatellut mennä kiertelemään uudelleen perjantaina töiden jälkeen, mutta lopulta suuntasinkin silloin kaupan kautta kotiin päikkäreille, joten se siitä sitten. Lauantai-iltana siis himppasesti harmitti, että kaapista ei tuntunut löytyvän yhtään mitään kivaa. Kyllä, asukriisi. Pyöräytin vaatekaappini ympäri ja loppujenlopuksi turvauduin mihinkäs muuhunkaan kuin pikkumustaan. Lisäksi talven jäljiltä ihoni on valkoistakin valkoisempi, kampaaja vasta tiistaina ja kauneusrutiineja on tullut vähän laiminlyötyä, joten olo ei ollut mikään kaikkien aikojen hehkein. Mutta ei muuta kuin punaista huuliin ja menoksi, eli sain kuin sainkin itseni ovesta ulos.

Kävimme ottamassa pikaiset asukuvat ennen Blog Awardseihin suuntaamista. En ollut koskaan käynyt Club Capitolissa, paikka on sellainen kunnon bileyökerho. Pitkään aikaan ei ole tullut käytyä yökerhossa muutenkaan, viimeisen vuoden aikana on tullut juhlittua muutenkin olemattoman vähän. Kreisibailaaminen on siis tarkoittanut lähinnä perjantai-illan body attack -ryhmäliikuntatunteja. Tapahtumaan saavuttuamme iski siis vähän sellainen out-of-place-fiilis, että mitä hemmettiä minäkin teen täällä notkumassa. Alkujärkytyksen jälkeen viihdyin onneksi jo paremmin: katseltiin palkintojen jakoa, törmättiin tuttuihin bloggaajiin, joiden kanssa oli kiva vaihtaa kuulumiset ja loppuillaksi parkkeerasimme Emmin kanssa istumapaikoille rupattelemaan viinilasillisten äärelle.

Yhteenvetona voi siis todeta, että mukava päivä ja tietenkin tosi kiva, että Indiedays tällaisia tapahtumia järjestää. Tällä hetkellä itseäni kuitenkin inspiroi enemmän bileasujen sijaan työasujen miettiminen ja biletyksen sijaan muunlainen tekeminen. :)

Mukavaa sunnuntaita! :)

Kuvat: Emmi, editointi: minä
Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista

0 comments:

Post a Comment

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)