Wednesday, April 15, 2015

Urban Decay & Benefit


Talven aikana meikkipussiini on päätynyt muutamia uusia, erinomaisia tuotteita. Moni löytämistäni uusista meikkisuosikeista on varmasti monelle teille jo entuudestaan tuttu (esim. Lumenen Blur-meikkivoide, MAC:n peitevoide & luomivärit), joten en niitä nyt tässä sen kummemmin esittele, vaan pitäydyn tuotteissa, jotka eivät ole ehkä aivan yhtä tunnettuja. Ehkäpä joku teistä saa tästä hyviä vinkkejä! Olen nimittäin itsekin tutustunut näihin tuotteisiin siskoni vinkkaamana, joten mukava laittaa hyvä kiertämään!

Benefitin Puff Off -silmänympärysgeeli on aivan mainio tuote, eikä vähiten siksi, että geeliä levitetään hauskalla silitysraudan mallisella päällä. Rypyt sileäksi naiset! :D Omassa naamassani ehkä eniten itseäni ärsyttää nimittäin tummat silmänaluset, joten tällä viilentävällä tuubilla on hyvä siloitella menemään... silmänalusiin jää mukavan viileä tunne ja uskon myös, että tummuus ja rypyt ovat ihan varmasti kadonneet tämän käytön myötä jopa kokonaan. ;) (as if...)

Lähiaikoina olen innostunut meikkipohjaa parantavista ja kasvoja korostavista tuotteista... eli siis heleyttävistä ja pohjustavista voiteista. Kuvassa näkyykin Urban Decay Makeup Setting Spray, jota siis suihkautetaan meikin päälle, jotta meikki kiinnittyisi paremmin. Toinen Urban Decayn tuote on Eye Shadow Primer Potion, eli sävytetty silmäluomien pohjustusvoide. Näitä kahta tuotetta käytän silloin, kun haluan tehdä meikistä erityisen kestävän.

Kivojen puteloden sisällöllä voi ehostaa kätevästi nassua, mutta totuushan on tämä:  It's what's on the inside that counts.

Oletteko te muuten sattumoisin tykästyneet Urban Decayn tai Benefitin tuotteisiin?

Kaunista päivää murut!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista 

4 comments:

 1. Urban decayn se perusluomienpohjustaja (violetti/liila puteli) on ihan parasta ja ollut käytössä muutaman vuoden :) Myös ripsiprimeriä käytän heiltä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se taitaakin olla varsin suosittu ja tehokas! Tämä mun on periaatteessa vastaava, mutta pienellä sävyllä. Pistän tuon ripsiprimerin korvan taakse, oletko ollut tyytyväinen tuotteeseen muuten?

   Delete
  2. Olen ollut tyytyväinen! Hetken aikaa ilmeisesti muuttivat sen ilmettä/tai paransivat jotain, koska sitä ei ollut noin puoleen vuoteen saatavilla. Sinä aikana piti kokeilla mm estee lauderin vastaavaa, josta en pitänyt ollenkaan. Olen iloinen, kun tuote tuli takaisin :)

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)