Friday, April 3, 2015

Pitkäperjantai

 
Täällä vietetään pitkäperjantaita rennon letkeissä tunnelmissa tämän yoga lounge -musiikin soidessa taustalla. Pitkät yöunet, rauhallinen herkkuaamiainen ja nyt vähän bloggailua. Illalla olisi tarkoitus suunnata vielä Lahteen muutamaksi päiväksi pääsiäisen viettoon. Sunnuntaina meillä on Lahti-kaveriporukan kanssa yhteinen päivä sovittuna. Menemme ystäväni luokse maalle ja ohjelmassa on ulkoilua, saunomista, syömistä ja kuulumisten vaihtoa. Mukava päivä siis tulossa!

Eilen lähdin töistä hyvissä ajoin sen jälkeen, kun oltiin tiimin kanssa kilistelty skumpat ja syöty vähän suklaamunia. Minulla ei ollut sovittua menoa illaksi, joten päätin kerrankin lähteä kiertelemään kauppoja oikein ajan kanssa. Löysinkin tosi kivoja vaatteita kevääksi: puseron ja neuleen Cosilta, trenssin ja mustat housut Zarasta, raitableiserin H&M:ltä sekä mustat shortsit Vilasta. Näette varmasti näitä sitten paremmin tulevissa asukuvissa! Niin ja kuvien söpö pastellimuki tarttui mukaan Starbucksilta myöskin eilen.

Kuvissa näkyy Hyvän elämän anatomia -kirja, jota olen lueskellut lähipäivinä. Joko te olette saaneet sen käsiinne? Kyseessä on aivan ihana elämäntaito-opas, joka on myös visuaalisesti kaunis elämys. Kirjan ovat kirjoittaneet aiemmin blogeja pitäneet Sara Karlsson ja Pia Sievinen. Sisällön suhteen kirja muistuttaa paljon The Secret -kirjan filosofiaa, joten aivan uutta asia ei minulle ole, mutta sitä on silti hauska lukea.

Oikein hyvää pääsiäistä kaikille! :)

Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista  

2 comments:

  1. Ihana herkkuaamiainen, sillä vaan alkaa niin paljon paremmin päivä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Todellakin! Arkisin syön smoothien meikkaillessa, mutta viikonloppuisin tykkään kattaa runsaamman aamiaisen ja istahtaa rauhassa alas. Siitä tulee niin rento fiilis! :)

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)