Wednesday, April 1, 2015

Mom jeans - mutsifarkut

Mom jeans - uhka vai mahdollisuus? :D Mitäs siellä pidetäään tästä tämän hetken farkkutrendistä? Itse olen sitä mieltä, että mutsifarkut ovat aikas hienot! Tyypillisesti mutsifarkut ovat korkeavyötäröiset niin, että takapuoli näyttää jopa hieman hassun pitkältä ja lättänältä. Lahkeet puolestaan ovat hitusen väljät ja niitä voi kääräistä vähän nilkoista halutessaan. Levi's 501 farkut ovat ehkä ne perinteisimmät mutsifarkut, mutta muutkin käy. Norm coren henkeen farkkuihin voi yhdistää rennosti vaikkapa city-lenkkarit ja harmaan hupparin tai teepparin - silloin alkaakin jo tulla 90-luvun vibat elävästi mieleen! Silkkipaitaan ja nahkalaukkuun yhdistettynä asusta tulee eri tavalla tyylikäs. Ja kesää ajatellen voisi harkita mutsifarkkushortseja!

Omat mutsifarkkuni odottavat minua vielä kaupassa. Mieli kyllä tekisi tällaiset hommata, tosin näiden suhteen mallin on oltava juuri itselle sopiva, joten valinta kannattaa tehdä huolella. ;)

1. Farkut | 2. Farkut | 3. Farkut

Lisää mutsifarkkuja Top Shopilla täällä ja Asoksella täällä.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Kuvat Pinterest.
Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista  

2 comments:

  1. Tämä trendi jälleen yksi (boyfriendien lisäksi) jota kiva katsella muiden päällä, mutta itsellle ei varmasti sopisi ;D Terkuin leveälantinoinen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, tiedän tunteen! ;) Katsotaan kuinka mun käy... vähän pelkään, että nämä lopulta näyttävät turhan hassuilta päälläni, mutta pakko käydä testaamassa kun sopivat eteen sattuvat! :D

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)