Sunday, April 19, 2015

Viikon kuulumiset


Jos viime viikko oli hieman raskaamman sorttinen, niin tämä viikko sen sijaan sujui astetta kepeämmissä merkeissä. Ensinnäkin päätin, etten tee ylitöitä tällä viikolla ja koitan muutenkin ottaa vähän iisimmin. Alkuviikolla kävin pumpissa ja joogassa. Liikuntakerrat ovat nyt jäänet vähän väheisemmiksi pitkään kestäneen flunssan jälkeen, mutta olen koittanut olla pingottamatta turhaan sen suhteen. Muuten olen tykännyt tosi paljon jumpata uudella salilla, salin vaihdoksesta sai taas vähän uutta inspiraatiota!

Torstaina olin Elastisen kutsuvieraskeikalla ystäväni kanssa, jonne olin saanut kutsun töiden kautta. Keikat ja konsertit ovat asia, joiden suhteen olen tosi pihi enkä muutenkaan oikein jaksa käydä niillä, kun taas esim. moni kavereistani on innokas keikkakävijä. Esim. 50 € konserttilipusta tuntuu riistolta... en kaiketi osaa arvostaa musiikkia tarpeeksi, mulle riittää ihan hyvin Spotify. ;D Viime kesänä olin Pori Jazzeilla (jonne itseasiassa myöskin sain liput töiden kautta) ja siitä tykkäsin paljon, koska musan kuuntelu tapahtui mukavasti piknikviltiltä käsin ja samalla pystyi rupattelemaan kavereiden kanssa. Tänä kesänä harkitsen myös Flow:hun menoa, sekin kun on jo enemmän sellainen kokonaisvaltainen kesätapahtuma ja bongasin artistilistalta pari suosikkiani jokusen vuoden takaa.

Niin mutta siis torstain Elastisen keikka Tavastialla oli ihan jees ja käytiin sitä ennen syömässä uudessa, meksikolaisessa ravintolassa Lucha Locossa. Ruoka oli herkullista ja ilta muutenkin tosi hauska!

Perjantain olin lähes koko päivän talon ulkopuolella palsuissa, joista viimeinen oli Helsinki Day Spassa. Ai vitsi ihan täydellinen tapa päättää työviikko! Valitsin hoidoksi pedikyyrin vaalealla lakalla ja jäin miettimään, että pian alkavalla lomalla olisi aika ihana käydä vaikkapa kasvo- tai vartalohoidossa. Näin talven jälkeen kroppa tuntuu jotenkin harmaalta ja väsähtäneeltä, joten elvyttävät hoidot tekisivät terää!

Viikonloppu on kulunut taas Lahdessa rennoissa merkeissä. Täällä saan nukuttua jotenkin ihan superhyvin ja luksusta on herätä aamulla linnun viserrykseen herätyskellon sijaan. Olen haaveillut, että jonain päivänä hankkisin täältä suunnalta jonkun pienen vapaa-ajanasunnon, jossa voisi viettää aikaa luonnon lähellä ja jonka voisi sisustaa idyllisesti. :)

Mukavaa sunnuntaita muruset!

Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista 

2 comments:

  1. Ihanaa, mäkin haluan johonkin spa-hoitoon!! :) Selailin tätä sun blogia ja tosi kivoja asukuvia sulla täällä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Spa-hoidot on niin ihania, voisin käydä vaikka kuin usein! ;D Ja kiitoksia muru! <3 Asukuvia on nyt tullut otettua aika säännöllisesti, suurimpana syynä varmasti on tuo ihana kevätaurinko!

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)