Saturday, April 11, 2015

Lauantai

Aurinkoista huomenta! Täällä nautiskellaan juuri rauhallisesta ja herkullisesta aamiaisesta, joka näkyy ensimmäisessä kuvassa. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta niin kirkkaasti, että oli pakko laittaa verhot kiinni kuvaa ottaessa ja avata ikkunaa, kun lämpötila rupesi nousemaan turhankin korkealle. Mutta hei, en todellakaan valita! Ihanaa, kun aurinko paistaa ja kevät on täällä. Harmaanvalkoinen naamani on todellakin kaivannut tätä. Iltapäivällä lähden rantaan kävelylle ja jonnekkin istuskelemaan - oh jee! Kuten varmaan tiedättekin, se on yksi mun lempparijuttuja ja ihan paras stressinpoistaja, kun voi terapialenkkeillä ystävän kanssa meren kimmeltäessä vieressä.

Siitä huolimatta, että tämä työviikko oli vain nelipäiväinen, oli se todella kiireinen ja suoraan sanottuna aika uuvuttava. Työpöydällä oli eräs someprojekti, jossa tavoitteena on kehittää verkkokaupan myyntiä uusin keinoin. Valtavan mielenkiintoisia ja innostavia juttuja, rakastan työtäni ja erityisesti sitä, että saa kehittää ja olla mukana uusien asioiden parissa. Toisaalta itsensä likoon laittamisen ja flow-tilassa työskentelyn kääntöpuolena on se, että välillä tasapainotellaan jaksamisen äärirajoilla. Myös perfektionismia olen koittanut hillitä ja oppia tiedostamaan, että kaikkea ei tarvitse viilata täydellisyyteen asti, pitää tunnistaa, milloin good enough on oikea lopputuloksen taso.

Perjantaina työpäivän päätteeksi ehdin juuri ja juuri Airyogayin-tunnille. Onko airyoga teille tuttua? Itselleni se oli ensimmäinen kokeilu ja siinä tosiaan tehdään joogaliikkeitä sellaisen katosta roikkuvan kankaan varassa. Tunti meni ihan ok ja uskon, että kun käy muutaman kerran, niin kankaaseen tottuu paremmin, nyt se nimittäin joissain liikkeissä ihan sattui, ei mun kroppa ole tollaiseen mankelointiin tottunut! :D

Joogan jälkeen perjantai-ilta sujui kotisohvalla ja katsoin putkeen seitsemän jaksoa Au Pairit Los Angelesissa. Kunnon aivot narikkaan meininkiä! Tuli jotenkin mieleen oma kesätyökokemus 20-vuotiaana Wisconsinissa ja kuten sarjassa, mekin teimme kesän aikana tyttöjen kanssa reissun Las Vegasiin. Oi niitä aikoja! Suosittelen sarjaa, jos et ole sitä vielä katsonut! :)

Ihanaa lauantaita murut! :)

P.S. Viimeinen kuva on pieni sneak peak tulevasta, kävin nimittäin viime viikonloppuna ottamassa asukuvia uuden valokuvaajan kanssa. Stay tuned!

Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista 

0 comments:

Post a Comment

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)