Saturday, May 16, 2015

Asu kolmekymppisillä



Pusero: Cos
Hame: Veromoda
Laukku: Coach
Kengät: Clarks

Viime postauksen asu oli varsin räväkkä nahkatakkeineen, karvaliiveineen ja peililaseineen. Päällysvaatteiden alta kuitenkin kuoriutui vähän hillitymmät ja juhlavammat vaatteet. Tässä asussa suuntasin kaverini kolmekymppisille viime lauantaina. Cosin uusi puuvillasilkkinen pusero on varmasti tulevan kesän suosikkipuseroitani. Heräteostoksena alennuksesta löytynyt hame on oikein mieluisa sekin, siinä on mustista helmistä tehty pinta, se ei vaan niin hyvin kuvissa näy.

Tänään oli taas ihana herätä auringonpaisteeseen ja kiitos lähiviikojen useiden loma- ja vapaapäivien tuntuu, että energiaa riittää ihan eri tavalla - mahtavaa! Tämän viikonlopun ohjelmassa ei ole niin sanotusti mitään sen suurempaa. Tänään menen käymään Silja Linen bloggaajatapahtumassa, onko muuten muita tulijoita sinne? Tulkaahan vetäisemään hihasta, jos törmätään! Iltapäivällä ajattelin myös käydä vähän pyörimässä kaupoilla ja kaverin kanssa kahvilla. Mahdollisesti myös juoksulenkki vielä illalla ja sitten parkkeeraan itseni kotisohvalle katsomaan Sinkkuelämää 2 -leffaa kera punaviinilasin ja ruiskeksien päälle lastatun Aurajuuston ja mangohillon. :P

Sounds like a plan, eikö vaan? Tosin täytyy sanoa, että meikäläinen on semmoinen suhaaja, että harvoin kaikki menee ihan suunnitelmien mukaan. ;)

Ihanaa lauantaita murut! :)

Kuvat: Emmi, edit: minä.
Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'

2 comments:

  1. Tosi kiva toi Cosin yläosa, kelpaisi mullekin :-) Hauskaa lauantaita, sulla oli kaikkea kiva ohjelmassa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Puserosta kyllä tykkään, Cosilla on kaikkea kivaa. Lauantai sujui mukavasti suunnitelmien mukaan, jee! :)

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)