Friday, May 22, 2015

Lähipäivien juttuja

Uusia koruja H&M:ltä... rannekoruun olen erityisen ihastunut ja se onkin jo kerännyt kehuja muilta.


Viime asupostauksessa nähdyt Vansin tennarit sain valita yhteistyökumppanini Defshopin nettikaupasta. Heidän tennarivalikoima on erinomainen! Pähkäilin pitkään noiden ja lohenpunaisten Rosherunien välillä. Koska entuudestan minulla oli jo yhdet Rosherunit eikä yhtiäkään slip-on-tennareita, oli valinta lopulta suht helppo. Nämä ovat vielä nahkaiset ja olen niihin supertyytyväinen!

Monki on minulle suht. vieras liike, en juurikaan ole shoppaillut siellä. Viime viikon arkivapailla eksyin sinne kuitenkin ja heillähän oli tosi hyvä farkkuvalikoima. Päiväsaikaan siellä oli myös rauhallista, joten farkkujen sovittelu oli mukavaa ja ei mennyt kauaakaan, kun olin löytänyt mieluisat.




Maria Åkerbergin tuotteet ovat puolestaan saatu Boutique Rosasta. Kyseessä on norjalainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka on itselleni uusi tuttavuus. Erityisesti ihastuin tuohon herkullisen tuoksuiseen papaya-kuorintaan.

Niin ja kiitos muuten runsaasta osallistumisesta Boutique Rosan arvontaan! Lahjakortin voitti seuraava kommentti, onnea!

Tuo korulipas on todella suloinen!:) -Kira
lumikki90(at)hotmail.com

Tuntuu, että Helsinki on herännyt taas eloon kevään myötä. Iloisia ihmisiä vilistää pitkin katuja ja ilmassa on kesän odotusta!


Eilen pidin taas arkivapaapäivän. Aamupäivän puuhastelin blogin ja erään uuden projektin parissa, josta pääsen kertomaan teille vielä tällä viikolla! Sitten lähdin lounaalle Töölöön, jossa minulla oli lounastreffit parin kaverin kanssa SOUP-nimisessä pikku ravintolassa. Kuudella eurolla pääsi maistelemaan kuutta eri keittoa kera tuoreiden sämpylöiden - toimi! Aamupäivän sade kirkastui auringonpaisteeksi lounaan aikana ja kävelimme Kamppiin yhteen lempparikahviloistani Kuppi&Muffiniin jälkkärikahveille. Loppuiltapäivästä treffasin vielä Eveliinan asukuvausten merkeissä. Varsin onnistunut ja blogipainoitteinen vapaapäivä siis. :)

Aurinkoista ja hauskaa viikonloppua kaikille!

P.S. Kiitos kaikesta tsempistä, minkä sain #rantakunnossa-postauksen julkaisun johdosta niin blogissa, Facebookissa, Instagramissa kuin suoraan teiltä. Teidän tuki merkitsee mulle paljon varsinkin tällaisen henkilökohtaisemman postauksen jälkeen. Postaus sai myös suorasukaisia ja aitoja reaktioita, kiitos myös niistä! Uskon vahvasti siihen, että jokaisella on oikeus omiin mielipiteisiinsä ja erityisesti tuo aihe kaipaa avointa keskustelua!

Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'

2 comments:

  1. Heippa Janica!

    Onpas kivannäköinen käsikoru: täytyykin piipahtaa hm:llä katsomassa, olen nimittäin samantyyppistä korua etsinytkin! Kiitos myös lounasvinkistä: asun melkein ravintolan naapurissa, ja minulta on mennyt ihan ohi tällainen paikka! :) Olen vasta hetki sitten löytänyt blogisi, ja täytyykin heti alkuun kiittää todella mukavasta, inspiroivasta ja aidosta blogistasi! Liityn innolla lukijoidesi joukkoon! Oikein aurinkoista toukokuun jatkoa! :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos kivasta kommentista! Tuli niin hyvä mieli. :) Kiva jos blogi miellyttää ja olet saanu inspiraatiota. H&M:lla on mun mielestä tosi kivoja koruja, olen löytänyt monia hyviä. Hinnatkaan eivät ole lainkaan pahoja, tosin osa koruista sitten kuluukin nopeasti valitettavasti, mutta osa taas kestää tosi hyvin. Mukavaa ja aurinkoista toukokuuta sinnekin!

    ReplyDelete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)