Friday, May 15, 2015

Rayban Aviator - siniset peililasit




Uudet, päheät kesäarskat - check! Sain valita yhteistyökumppanini Sunglasses Shopin valikoimasta uudet aurinkolasit. Tuumailin, että pyöreät Raybanit voisivat olla yksi vaihtoehto. Mietin myös, että jotkut tummat, klassiset aurinkolasit voisivat olla varma valinta. Himotuslistalleni oli kuitenkin hiipinyt ajatus värikkäistä Raybanin Aviator -peililaseista, jollaisia olin ihastellut mm. Emmillä. Hetken mietin, että olisivatko värilliset peililasit turhan raju valinta ja että tulisiko niille käyttöä. Totesin kuitenkin, että aurinkolaseja käytetään eniten juuri rennoissa tilanteissa ja sellaisiinhan nämä päheät peililasit sopivat parhaiten!

Lasien saavuttua totesin, että ne ovat juuri täydelliset! Kyseessä on siis nämä siniset Raybanin Aviatorit. Näen jo sieluni silmin itseni istumassa Mattolaiturilla nämä lasit päässä. Revityt farkkushortsit, sandaalit ja toppi - siinä toimiva kesäuniformu. Niin ja varsinaiseen rantsubikinilookkiin nämä lasit ovat kuin luodut. Tule jo kesä!

Arvon lukijat, mikä on tuomio näistä laseista: hot or not? :)

Sain teille myös -10 % alekoodin koko Sunglasses Shopin valikoimaan! Eli jos aurinkolasit on hakusessa, kannattaa käydä tutustumassa tarjontaan ja kassalla syöttää alekoodi: SEA10. Koodi on voimassa 27.5.2015 asti. Hauskoja shoppailuhetkiä!

Yhteistyössä Sunglasses Shop. Kuvat: Emmi

Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'

4 comments:

  1. Kivat lasit ja sopii kyllä sulle hyvin!

    Pakko muuten kysäistä, että mitä hiustuotteita käytät? Hiuksesi nimittäin näyttävät niin paksuilta, mutta silti ilmavilta, kiiltäviltä sekä huolitelluilta. :) T. Myös paksujen, mutta helposti pörröiseltä ja karhealta näyttävien hiusten omistaja... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :)

      Hiukseni eivät ole tosiaan sieltä helpoimmasta päästä (paksut ja luonnonkiharat) ja usein tuskailen sen suhteen, että en saa niitä laitettua kauniisti. Nykyään kuitenkin itseasiassa olen jo saanut ne aika hyvin tottelemaan. Tässä varmaankin olennaisimmat:
      - Raidoitan hiuksia kampaajalla (olen huomannut, että näin hiukset pysyvät parempikuntoisina vs. itse värjääminä)
      - Syön vitamiineja ja muutenkin terveellisesti (esim. sinkkiä syön lähes päivittäin, koska olen kuullut, että se parantaa ihoa ja ilmeisesti myös hiuksia)
      - Käytän kosteuttavia & volumizing shampoita ja hoitoaineita (aiemmin käytin "smooth & sleek" tyylisiä tuotteita ja ne tekivät hiuksistani raskaat ja ei-ilmavat, mutta tämän hoksaaminen vei mulla kauan, koska paksut hiuksethan eivät varsinaisesti tarvitse volyymiä)
      - Pestyihin hiuksiin levitän jotain kosteuttavaa hiusvoidetta tai öljyä
      - Pesen hiukset lähes aina illalla ja kuivaan ne aina pesun jälkeen. Jos en kuivaisi niitä kuivaajalla, niin ne menisivät kiharaan ja heti kuivaamisen jälkeen hiukset ovat aika pörhöt, mutta yön aikana ne sopivasti siloittuu
      - Lopuksi lisään vielä Aussien seerumia hiuksiin

      Haha, tästähän tulikin pitkä sepustus ja taidanpa tehdä aiheesta ihan erillisen postauksen! :)

      Delete
    2. Kiitos vastauksesta!

      Innolla kyllä odotan postausta aiheesta jos vain sellaisen teet! Juurikin vinkkejä erilaisista shampoista ja hoitoaineista otetaan mielellään vastaan. :) Ja hyvä huomio tuo hiusten kuivaus ennen nukkumaanmenoa. Itse kun menen aina nukkumaan hiukset hieman kosteina, niin lopputuloksen aamulla voi vain kuvitella hiuslaadun ollessa luonnontaipuisaa ja pörröisää sorttia. :D

      Delete
    3. Kiva kuulla, että vinkit oli hyödyllisiä. Mä pistän postauksen toteutukseen, kiitos vaan ideasta! :)

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)