Thursday, March 19, 2015

Afterwork dinner & drinks @ The Cock HelsinkiEilen suuntasin intensiivisen työpäivän päätteeksi uuteen ravintolaan The Cockiin. Töiden jälkeen oli ihana istahtaa alas rupattelemaan ystävän kanssa hyvän ruuan ja viinilasillisen äärellä after work -hengessä. Kasarmintorilla sijaitseva ravintola on avattu viikko sitten ja taustalla (ja eilen myös paikan päällä) hääräilevät Richard McCormick ja Ville Relander. Ravintolan taustoista kannattaa lukea lisää tästä nyt.fi:n artikkelista.

Tykkäsin The Cockista tosi paljon! Rennon trendikäs sisustus, herkullista ja modernia ruokaa, hyvä tunnelma ja leppoisat tyypit - siinäpä resepti onnistuneeseen ravintolakonseptiin. Myös asiakkaat (mukaanlukien Tuomas Enbuske, jota fanita haha :D ) olivat jo löytäneet ravintolaan runsain joukoin. Söin ruuaksi caesar-salaatin, joka oli erinomainen! Jälkiruuaksi meille suositeltiin jälkiruokapöytää, jossa 9 € hinnalla sai täyttää lautasensa erilaisilla kakuilla. Eihän siitä sitten voinut kieltäytyä sen jälkeen, kun oli nähnyt kakkuja notkuvan pöydän! Oikeastaan ainoa kritiikkini ravintolan suhteen liittyy mataliin viinilaseihin. Punkun kanssa se olisi ok, mutta valkoviinin juon mielummin jalallisesta lasista, jolloin viini säilyy pidempään viileänä.

Tänään olenkin muuten vapaapäivällä ja tarkoitus olisi mm. tehdä vähän blogijuttuja, käydä lounaalla mammalomalla olevan ystävän kanssa sekä tehdä reissu Ikeaan. Yksittäinen lomapäivä torstaina tuntuu hieman kummastuttavan ihmisiä, mutta minulle se sopii hyvin: nautin valtavasti yllä mainittujen asioiden tekemisestä ja kun tietää, että perjantaina on vielä työpäivä, niin sitä ei päästä itseään liian relaan viikonloppu-moodiin, vaan saa aktiivisesti tehtyä asioita. Pidän myös ajatuksesta, että työ ja vapaa-aika sekoittuvat silleen hyvällä tavalla. Hieman vaikea pukea ajatuksiani sanoiksi, mutta ehkäpä ymmärrätte mitä tarkoitan?

P.S. Mitäs tykkäätte mun uusista silmälaseista? :)

Seuraa: // Follow:
Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista  

5 comments:

 1. Tosi kivat silmälasit! Olen itsekin ajatellut etsiä vähän vaihtelua ja jotain samantyyppistä.. :) Käytkö töissä sitten yleensä neljä päivää viikossa tai "korvaatko" yhden päivän jotenkin muuten? Omasta mielestäni tuommoinen arkipäivävapaa kuulostaa kyllä kivalta, mutta jos sen sijaan pitäisi aina olla lauantaina tai sunnuntaina töissä niin valitsisin varmaan mieluummin työpäiväksi silloin sen arkipäivän.

  ReplyDelete
 2. Kiitos! :) Näiden lasien hankintaa pohdin pitkään, yhdet meinasin jo hankkia viime keväänä, mutta malli ei sitten ihan täydellisesti kolahtanutkaan, joten jätin sen silloin. Nyt vihdoin nämä lasit tuntui niin omilta, että vihdoin "rohkaistuin" ne ostamaan. Nimittäin pelkäsin, etteivät sitten olisikaan mieluisat, saatan olla tällaisista jutuista aika tarkka. Toivottavasti löydät myös mieluisat lasit!

  Tämä vapaapäivä on siis tarkemmin ottaen vuosilomapäivä. Käyn siis päivätöissä ma-pe ja se sopii minulle, minäkään en mielelläni työskentelisi viikonloppuisin, joskin joskus on sattunut jotain töihin liittyviä tapahtumia viikonlopuille (messut, tv-yhteistyö, tms.) eikä sekään ole haitannut. Viime keväänä minulla oli reilu 10 päivää ylityövapaita edelliseltä vuodelta, joten silloinkin tuli pidettyä yksittäisiä vapaapäiviä. Päätin myös juuri ottaa nyt alkavan lomakauden lomarahat vapaina, joten seuraavan vuoden aikana onkin sitten lomaa rutkasti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, täällähän oli pitkä vastaus :) Kiva! Vapaapäivät ovat kyllä aina ihania. Itse olen opiskelun ohella ollut jo vuosia töissä, mutta ennen olen saanut lomarahat (tai mikä se oikea termi siihen onkaan) palkan yhteydessä. Nyt kertyy ensimmäistä kertaa ihan lomaa, vaikka osa-aikaisena se ei sinänsä ole niin tarpeen tavallaan kun ei kuitenkaan ole paikalla joka päivä. Lomapäivät ovat kuitenkin melkein kivempia kuin se lisäraha, mutta toki riippuu vähän tilanteesta.

   Delete
 3. Tosi tyylikkäät lasit! Itsellä aika samanlaiset, joten ei kai voi olla tykkäämättä! :D

  Anna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiva kuulla, että tykkäät ja että sulla on samanlaiset! :D Tämän tyyliset lasit ovat kyllä suosittuja nyt, näissä omissani tykkään juuri suuresta koosta ja että yläreuna on aavistuksen pyöreä.

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)