Monday, March 30, 2015

Boutique Rosa


Sain hiljattain yhteydenoton, josko minua kiinnostaisi tutustua uuteen, ruotsalaiseen verkkokauppaan Boutique Rosaan. Heti ensi silmäyksellä ihastuin sisustustuotteita, asusteita ja ekologista kosmetiikkaa myyvään kauppaan. Mitä ihania tuotteita ja niin minun tyylisiä! Valikoimasta löytyy minulle niin uusia kuin entuudestaan tuttuja pohjoismaalaisia merkkejä. Kauniiden tavaroiden taustalla Boutique Rosassa vaikuttaa vahvasti myös arvot: toisista välittäminen ja lasten hyvinvointi ympäri maailmaa. Nämä arvot koen itsekin tärkeiksi ja muutenkin minusta on aivan ihanaa, kun yrityksellä on kokonaisvaltainen konsepti, joka ulottuu aina myytävistä tuotteista arvoihin.

Sain valita muutamia tuotteita verkkokaupasta itselleni ja löytyipä paketista muutama yllätyskin! Hihi, itseasiassa Boutique Rosan tuotteet saivat minussa aikaan kunnon sisustuspuuskan ja niistä inspiroituneena päätin uudistaa kotiani hieman enemmänkin mm. tekstiileillä. Uudistuksen lopputuloksia ja myös muita Boutique Rosan tuotteita pääsette näkemään tulevissa postauksissa. Saattaapa myös olla, että teille on luvassa arvonta. ;)

Postauksen tuotteet:

Ei muuta kuin oikein ihanaa viikkoa kaikille! Tällä kertaa päästäänkin nauttimaan nelipäiväisestä työviikosta - ei hullumpaa. :)

Kaupallinen yhteistyö.
Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista  

4 comments:

 1. Tuo peili on upea! Ja voi vitsi miten kauniilta näytät siinä kuvassa <3

  ReplyDelete
 2. Näissä kuvissa on kyllä ihanan hempeät sävyt, miellyttää mun silmiä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia! Pastelliset ja hempeät sävyt ovat inspiroineet muakin, tosin ei ihme näin kevään tullen! ;D

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)