Monday, March 9, 2015

Longchamp Boxford salilaukkuna

Longchamp Boxford salilaukku weekend-laukku weekend bag musta hyvä

Longchamp Boxford salilaukku weekend-laukku weekend bag musta hyvä

Longchamp Boxford salilaukku weekend-laukku weekend bag musta hyvä
Salilaukkuna minulla on tällä hetkellä käytössä Longchamp Boxford Large Travel Bag. Laukku on melko uusi, sain sen itseasiassa joululahjaksi! Muutaman kuukauden käytön jälkeen voin todeta, että laukku toimii erinomaisesti salilaukkuna!

Koska kuljetan salilaukkua arkena mukana lähes päivittäin, haluan, että laukku on siisti ja tyylikäs ja ei liian urheilullisen näköinen. Lisäksi laukun pitää olla melko suuri, koska mukana kulkee treenivaatteet, kengät, juomapullo sekä suihkukamppeet (kylpypyyhe, kosmetiikkalaukku, flip flopit). Longchampin Boxford-laukku täyttää kaikki nämä kriteerit ja lisäksi se on todella jämäkän ja kestävän oloinen. Ainoa miinuspuoli on oikeastaan se, ettei laukun sisällä ole kuin yksi pikkutasku.

Bonuksena on tietenkin vielä se seikka, että laukkua voi käyttää myös weekend-laukkuna! Sisäpinnan voi halutessaan myös pyyhkäistä kostealla pyyhkeellä, nimittäin sisäpuolen kangas on sellainen hieman liukas ja vettä hylkivä. Tänä viikonloppuna muuten pääsenkin pienelle viikonloppureissulle, mutta siitä lisää myöhemmin!

Energistä ja hyvää viikkoa kaikille! :)

P.S. Käykäähän tykkämässä Sea That Sparklesin uudesta Facebook-sivusta!

Seuraa: // Follow:
Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista  

8 comments:

 1. Toi on superkiva laukku! Omat salikamat kulkee Neverfullissa (joogamatto sojottaen ulkona!), mutta tuota harkitsin viimeksi salikassia miettiessäni, tilaa olisi enemmän. Kivoja kuvia (taas) :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Joo tää on kyllä hyvä laukku juuri siksi, että se on niin tilava. Mutta jos mukana ei olisi noita suihkukamppeita, niin se olisi jopa vähän turhan iso. Neverfull vaikuttaa aika toimivalta ja suositulta salilaukulta myöskin!

   Delete
 2. Kaunis salilaukku ja kaunis viikonloppu laukku, upealta merkiltä sanon minä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun tykkäät! :) Longchamp on hyvä merkki, laukut on tosi kestäviä! Tai itseasiassa mulla on ollut kosmetiikklaukku nyt jo vuosikaudet käytössä ja se on pysynyt tosi hyvänä niinkin kovassa käytössä.

   Delete
 3. Kiva nähdä tuo in action, kun on keikkunut omalla toivelistalla jo parisen vuotta. Tänä vuonna kyllä haen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on kyllä hyvä vaihtoehto jos on tarvetta isommalle laukulle oli tarve sitten mikä tahansa! Ja tästä on ihan varmasti iloa vuosiksi, niin tukevalta ja kestävältä se vaikuttaa.

   Hyvä kuulla, että oli hyödyllistä nähdä laukku "in action". Hieman tuo tosiaan rypistyy olalla, mutta se on selvää tuon mallisessa laukussa.

   Delete
  2. Ei näytä ollenkaan pahalta vaikka rypistyykin. Tosi kiva kuulla myös, että vaikuttaa kestävältä :) Itse tähtään siihen vihreään, ettei kaikki olisi aina mustaa. Pienempi musta kun jo löytyy :) Ostitko ihan Helsingin liikkeestä?

   Delete
 4. Moi! Longchamp-fani ilmoittautuu :) Mulla on tuo samainen laukku, oliivinruskeana. Ihanan jämäkkä ja tilava. Ja pari muutakin Longchampia löytyy. Pakko muuten kysyä, oletko huomannut että jos haet youtuben kautta "Longchamp Boxford Travel Bag" -haulla, niin ensimmäisenä kuvahaussa tulee vastaan yksi kuvistasi? Onkohan se luvallasi laitettu? Yst. Hannele

  ReplyDelete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)