Sunday, March 22, 2015

Mustavalkoinen työasu

 Kuvat: Emmi, editointi: minä

Bleiseri, rannekoru: H&M
Pusero: Mango
Aurinkolasit: Ralph Lauren (nämä)
Housut: Zara
Laukku: Tommy Hilfiger
Kello: Daniel Wellington (tämä)

Pitkästä aikaa blogin asukuvissa on vuorossa vähän siistimpi työasu! Useimmiten tällaiset ns. normi työasut tuntuvat itsestä hitusen tylsiltä, eikä niitä siksi tule välttämättä kuvattua blogia varten. Revityt farkut, converset ja mielenkiintoiset asusteet kun tuntuvat paljon mielenkiintoisemmilta! :P Tykkään kyllä itse hakea inspiraatioita muiden blogien työasukuvista ja näitä on myös minulta toivottu.

Chanel-henkiset bukleebleiserit jaksavat sykähdyttää edelleen ja tämän bleiskan nahkayksityiskohdat tuovat siihen vähän särmää. Työasuissa tykkään yhdistellä siistejä, klassisia vaatekappaleita mielenkiintoisiin asusteisiin ja yksityiskohtiin. Mustat skinny-housut ja valkoiset sifonkipuserot pitävät edelleen pintansa työasujeni kulmakivinä.

Huomisen postauksessa onkin luvassa inspiraatiota kevään työpukeutumiseen. Tänään kuitenkin vielä ohjelmassa relaa sunnuntaimeininkiä, eli aamukaffejen jälkeen suuntaan moikkaamaan heppakaveriani ja nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta ja kevätauringosta. Leppoisaa päivää myös just sulle! :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Seuraa: // Follow:
Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista  

2 comments:

  1. Kiva asu! Erityisesti iskin silmäni tuohon jakkuun. Onko se uusi? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Se on melko uusi, viime syystalvella ostettu. Metsästin sitä pitkään, nimittäin näin sen H&M:n verkkokaupassa ja toivoin löytäväni sen sitten kaupasta. Useamman liikkeen kiertelyn jälkeen sain kuitenkin kuulla, että esim. tätä tuotetta ja monia muita, joita myydään verkkokaupassa ei ole saatavilla H&M-liikkeissä. Päädyin siis tilaamaan bleiserin, mutta jouduin vielä palauttamaan ensimmäisen tilaamani, kun se oli väärän kokoinen. Eli hieman työtä jouduin tämän eteen näkemään, mutta kyllä se lopulta kannatti. :)

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)