Monday, March 16, 2015

Treenivaatteita ja treeni-inspiraatiota

Valkoinen Niken toppi   /   Raidallinen Röhnischin toppi (alessa!)  /   Musta Casallin toppi   /   Niken sortsit (alessa!, eri värejä)

Kivat treenivaatteet ovat olennainen osa treeniä - tykkään panostaa niihin siinä missä muihinkin asuihin.Treenivaatteissa kirkkaan pirtsakat värit toimivat hyvin, tällä hetkellä pidän eniten lilan ja vihertävän eri sävyistä. Lisäksi olen huomannut, että myös salivaatteissa valko-musta on ruvennut kiehtomaan. Tämä kuvissa päälläni näkyvä uusi, valkoinen Niken treenitoppi onkin ehkä tämän hetkinen lempparini! Olen yhdistänyt sen sekä mustiin trikoihin sekä liloihin tai sinisiin Niken sortseihin. Sortsit ovat älyttömän mukavat käytössä, niissä on kaksi kerrosta ja alempi on ihonmyötäinen, joten vilauttelua ei tarvitse pelätä.

Itselläni ei ole sen suurempia treenitavoitteita, vaan tavoitteenani on pitää urheilu säännöllisenä osana halki elämäni. (Okei, myönnetään, että salainen haaveeni on pystyä joskus lankuttamaan 10 min... nyt menee 5 min., joten matkaa tuohon vielä on enkä itseasiassa varsinaisesti edes harjoittele tavoitetta kohti, joten saas nähdä...). Treenaan n. 4 kertaa viikossa ja välillä pidän kevyempiä viikkoja. Salilla tykkään treenata tehokkaasti, suosin rankkoja Les Mills -tunteja kuten GritStrength, BodyAttack, BodyCombat ja BodyPump. Kuntosalin puolella teen itse keksimiäni HIIT-tyylisiä treenejä. Tasapainon vuoksi käyn myös joogatunneilla.

Salilla treenaaminen on mukavaa ja kätevää, mutta lisäksi tykkään sisällyttää repertuaariini myös muita lajeja. Muutama vuosi sitten hurahdin hiihtoon, tosin tänä talvena hiihtokilometrit ovat jääneet harmillisen vähäisiksi. Olen kuitenkin ajatellut, että minulla on koko elämäni aikaa harrastaa hiihtoa, joten no hätä! Sen sijaan juoksemassa olen käynyt läpi talven melkein kerran viikossa. Nopeasti etenevän kevään ansioista pian voikin hakea pyörän kellarista ja aloittaa pyöräilykauden! Jotta urheilu säilyy kiinnostavana, aina tasaisin väliajoin on hauska kokeilla jotain uutta: viime kesänä hurahdin suppailuun ja nyt olen menossa kokeilemaan boulderointia. Onko teillä siitä muuten kokemuksia?

Tässä vielä muutamia Instagram-tilejä, joista minä saan treenimotivaatioita ja -vinkkejä:

Pirteää viikkoa kaikille!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Seuraa: // Follow:
Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista  

0 comments:

Post a Comment

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)