Friday, March 13, 2015

Sweet thingsTämän ja viime viikon aikana on tullut juotua litratolkulla teetä nielutulehduksen ja sen jälkeisen äänen lähtemisen + kröhän vuoksi. Ääni on vieläkin käheänä ja tämän viikon palaverisuma ei ole asiaa auttanut. Ja meikäläinen kun ei ole sitä hiljaisinta sorttia palsuissa. ;) Haha, itseasiassa nämä päivät ovat toimineet ihan hyvänä muistutuksena kuuntelemisen jalosta taidosta.

Hieman nuutunutta oloa piristää ajatus virkistävästä viikonloppureissusta. Lähdetään nimittäin tänään jo puolilta päivin matkaan kohti Lappeenrantaa. Ollaan vuokrattu loma-asunto Holiday Club Saimaalta iskän ja siskon kanssa viikonlopuksi. Luvassa on siis aktiviteetteja, rentoa oleilua, kylpylässä käyntiä jne. Viime reissusta tällä kokoonpanolla onkin vierähtänyt jo hetki aikaa!

Katsotaan josko ehdin laittaa kuulumisia blogiin, mutta ainakin Instagramia @seathatsparkles päivitän reissusta. Erinomaisen mieltsin upeeta viikonloppua teillekin! :D

P.S. Käykäähän tykkämässä Sea That Sparklesin uudesta Facebook-sivusta!

Seuraa: // Follow:
Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista  

2 comments:

  1. Näyttääpä herkulta! Ihanaa, aurinkoista viikonloppua Janica <3

    ReplyDelete
  2. Kiva kuulla! :) Vastaaminen hieman jäi kun olin reissussa, mutta jälleen on pian viikonloppu käsillä, joten aurinkoista viikonloppua sinnekin! :)

    ReplyDelete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)