Saturday, March 28, 2015

Nahkatakki & karvaliivi





 Kuvat: Emmi | Editointi: minä

Nahkatakki: Mango
Karvaliivi: Vila (tämä)
Pusero: Mango
Farkut: Zara
Huivi: BikBok (tämä)
Aurinkolasit: Rayban (nämä)
Tennarit: Converse (nämä)
Sormukset, rannekoru: H&M
Kello: Daniel Wellington (tämä)

Huh, olipahan taas viikko! Saldona mm.:
  • Hajonnut läppäri, joka fiksattiin parahiksi juuri ennen viikonlopun alkua
  • Kirjan lueskelu useampana iltana sohvalla (oh my, tätä ei ole hetkeen tapahtunutkaan!)
  • Sitruunapastan testaaminen ja sen toteaminen sen verran herkulliseksi, että piti ottaa uusintakierros heti seuraavana päivänä :P
  • Ensimmäinen tunti uudella salilla (=hot stretching, eli pehmeä lasku urheilun pariin sairastelujen jälkeen. Vitsi että odotan jo pääseväni kunnolla taas vauhtiin sporttailujen kanssa!!)
  • Runsaasti etäshoppailua: kuvan perusteella päätetty laukkuhankinta New Yorkista, city-lenkkareiden tilaaminen Zalandolta, usean paketin kotiin kiikuttaminen sekä vielä useamman inspiraatiokuvan muistiin laittaminen netistä/somesta mahdollisista tulevista hankinnoista.
  • Viisi tehokasta työpäivää, jotka sisälsivät lukemattomia lukemattomia meilejä, ongelmia ja ratkaisuja, inspiraation ja onnistumisen hetkiä sekä toteamisen itselle, että kyllä se pian koittava talvilomaviikko tulee sittenkin täysin tarpeeseen (vielä joku aika sitten nimittäin ajattelin, että joulun yhteydessä pidetyllä lomaviikollahan selviäisi helposti vaikka kesään...)
Ja sitten viikonlopun plääni:
  • Reissu Ikeaan on ihan pakko saada vihdoin toteutettua! (...koska verhokangas pitää saada vietyä äitille ompelua varten nyt viikonloppuna. ;)
  • Ystävän kolmekymppiset lauantai-iltana kaikkien ihanien tyyppien kanssa
  • Blogikuvailua (mulla on vaikka mitä kivoja ideoita mietittynä! :)
  • Paljon nukkumista!
 Ei muuta kuin oikein hauskaa lauantaita kaikille!

P.S. Mitä pidätte asusta? Itse tykkään näiden kuvien tunnelmasta jotenkin ihan super paljon... ja asukin on ihan jees. :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista  

14 comments:

  1. Kivoja kuvia, ja tykkään asusta tosi paljon! En olisi osannut arvata karvaliivia Vilan ostokseksi, kaikella kunnioituksella Vilaa kohtaan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, kiva kuulla! :) Tiedän mitä tarkoitat tuon liivin suhteen, munkin mielestä se on tosi hyvälaatuisen oloinen ottaen huomioon, että Vila on kuitenkin suht edullinen merkki. Tosin minusta tämän liivin hintakin oli ehkä vähän Vilan tasoa korkeampi (70 €). Siksi varmaan tästä olenkin tykännyt niin paljon, kun se on yleisilmeeltään siistin ja laadukkaan oloinen! :)

      Delete
  2. Näyttää tosi kivalta kun on noin monta kultaista sormusta :) oih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla! Tähän trendiin olen vasta juuri äsken ihastunut ja aiemmin en ole edes tuossa sormen yläosassa sormuksia pitänyt. En muutenkaan ole mikään sormuksien ystävä (ne ahdistaa... :D ) mutta nämä ohuet toimivat tosi kivasti myös käytössä. :)

      Delete
  3. Ihana toi eka kuva! Kiva asuyhdistelmä ja sopii hyvin sulle noi farkut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitoksia! Ihana kuulla! :) Farkut ovatkin ihan lempparit vapaa-ajalla, päällä myös nyt!

      Delete
  4. En olekkaan tainnut enemmin kommentoida, mutta nyt päätin ryhdistäytyä koska pidin tästä asusta erityisen kovasti! :) Omasta vaatekaapista löytyykin paljon samoja elementtejä, joten voisin hyvin kuvitella itselleni vastaavanlaisen asun!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kun kommentoit nyt! :) Ja kiitos! Hihi, mietinkin tätä postausta tehdessä, että asusta löytyy liuta tämän hetkisiä hittituotteita... Converset, Daniel Wellingtonin kello, Clubmasterit, revityt farkut, nahkatakki... :D

      Delete
  5. Hei näistähän tulikin kivoja ja kesäisiä kuvia :) Karvaliivi on kyllä semmoinen, mitä olen itsekin kuolannut ja etsinyt iät ja ajat, mutta sopivaa ei vaan tule vastaan. Ehkäpä karvatakki oli nyt tarpeeksi karvaa tälle vuodelle, jos vaikka ensi syksyksi löytyisi liivikin ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikös tullutkin! Tuuli vähän vaan haittasi kuvaamista... ja kylmyys. ;)
      Haha, mulla taas puolestaan voisi olla ensi talven listalla vaalea karvatakki. Se sun on kyllä niin kiva. Näissä karvavaatteissa saa vaan tosiaan olla vähän tarkka, että löytyy siistin ja mieluisan näköinen.

      Delete
  6. Eih mun kommentti ei ole tullut tänne - kävin vaan sanomassa että huikean upeita kuvia, inspiroiduin ihan hirveästi tuosta toisen kuvan sormusryöpystä mustan kynsilakan kanssa, mustaa nahkaa ja vaaleaa pehmeää vasten.. Todella kaunista! Kuvataan taas pian yhdessä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh no! Se on niin ärsyttävää jos kommentti katoaa... :S No mutta ihana kun tulit uudelleen kommentoimaan! Ja kiitos kauniista sanoistasi! <3 Tuo toinen kuva on yksi munkin lemppareista... ja sormuksista olen varsin inspiroitunut myöskin. Kuvaillaan taas pian yhdessä!

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)