Wednesday, March 11, 2015

Mustaa kynsilakkaa & karvaliivi
Tämän talven yksi parhaista ostoksistani on ollut kuvan musta karvaliivi. Ja mainitaan nyt varmuudeksi vielä ihan erikseen, että kyseessä on TIETENKIN tekokarvainen liivi. En laittaisi päälleni aitoa turkkia nimittäin. Karvaliivi on tuonut juuri sopivasti vähän uutta särmää asuihin ja ennen kaikkea mahdollisuuden käyttää vaatekaappini lukuisia erilaisia, pitkähihaisia (paita)puseroita myös talvella. Olen yhdistänyt karvaliivin niin valkoiseen paitapuseroon, farkkupaitaan kuin sifonkipaitaan. Kevään tullenkaan karvaliiviä ei tarvitse nostaa ylähyllylle, sillä ajattelin pukea sen myös nahkatakin päälle, mahdollistaen samalla myös nahkatakin aikaisemman käyttöönoton. Nerokasta, eikö! :D

Toinen juttu mistä olen tänä talvena innostunut on värillinen kynsilakka. Pitkään nimittäin käytin arkena vain väritöntä lakkaa ja joskus viikonloppuisin sitten punaista. Vieläkään värirepertuaarini ei näitä kuvan Essie-lakkoja laajempi tosin ole, sävyt ovat siis Russian Roulette, Sand Tropez ja Licorice. Mustan suhteen lopullinen hurahdus tuli, kun näin sitä Suitsin Rachel Zanella. :D

Essien lakkoihin olen ollut ihan tyytyväinen, tärkeintä on, että lakka on helppo levittää ja se kuivuu suhteellisen nopeasti. Kestävyys näissä on ihan ok, kai se on vain hyväksyttävä, ettei lakat näissä käsissä kovin montaa päivää kestä ilman lohkeilua.

Kevääksi olisi kiva hommata joku haalean vaaleanpunaiseen häivähtävä matta nude-lakka. Ei teillä sattumoisin olisi suosituksia hyvistä?

P.S. Käykäähän tykkämässä Sea That Sparklesin uudesta Facebook-sivusta!

Seuraa: // Follow:
Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista  

13 comments:

 1. Mun karvaliivini onkin vähän unohtunut, täytynee kaivaakkin käyttöön. Mukavaa keskiviikkoa :)

  www.peaceandstyle.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä juttu, että muistui mieleen! Omasta vaatekaapista voi tosiaan tehdä hyviä löytöjä. Karvaliivi on varsin monikäyttöinen vielepä.

   Mukavaa päivää sinnekin! :)

   Delete
 2. Mistä tuo lassi on? se on aivan ihastuttava :)

  ReplyDelete
 3. Lumenelta tuli viime syksynä Nude&Matt -kokoelma, josta itse hankin vaaleanpunaiseen häivähtävän sävyn pilvipouta. Täytyy kyllä sanoa, että mun makuun se on vähän tuhran valkoinen... mutta kiinnostaisi käydä testaamassa samaan sarjaan kuuluva vähän tummempi sävy Utuharso. Mun mielestä Lumenen lakkojen kestävyys ei ole kyllä mikään megahyvä, mutta hyvällä alus- & päällyslakalla ihan päteviä on nuokin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä! Tiedätkö tajusin tämän kommentin luettuani, että mullahan on kaapissa juurikin tuo Pilvipouta-lakka! Se on unohtunut peilikaapin perälle viime syksyltä, uups! No mutta hyvä ettei tarvitse heti hommata uutta, tosin voisin jotain hieman eri sävyistä nudea testata lisäksi. Ja tosiaan pitää varmaankin ottaa alus + päällyslakka käyttöön, nyt olen käyttänyt kynnenkovettajalakkaa molempiin tarkoituksiin...

   Delete
 4. Suosittelen Isadoran lakkoja, mun kaikki peittävät lakat sieltä on kestävyydeltään ihan huippua, myös Essieitä parempia. Gothic Black on mun musta lakka sieltä :) kiva liivi! Mä jossain vaiheessa kokeilin noita ja olisin kovin halunnut mutta eivät vaan millään mulle käyneet, muilla niin kivoja! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ok, hyvä kuulla tuo Isadoran lakoista, erityisesti tuo vertaus Essien lakkoihin! En olekkaan niitä testannut koskaan nimittäin. Karvaliivi on kyllä kiva, jotenkin voisin kyllä kuvitella että se sopisi sullekin! :)

   Delete
 5. Lumenen gel effect lakat ovat suosikkejani tällä hetkellä. Mulla lakat kestää nelisen päivää joka on varsin hyvä. Essiellä on muutama hyvä nude myös.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, tuossa juuri hoksasinkin, että mullahan löytyy Lumenen gel effect -lakka sävyssä pilvipouta, juuri sellainen haalean vaaleanpunainen! :D Se oli unohtunut peilikaapin perälle viime syksynä. Sen voinkin ottaa ensihätään käyttöön ja tosiaan ehkä sitten lisäksi testata vielä jotain muuta sävyä/merkkiä.

   Delete
 6. Essiet mun suosikkilakkoja! Toki myös Lumenen gel effectit on hyviä :) Suosittelen hankkimaan Essieltä sellaisen pikakuivattajan, helpottaa lakkaamista, kun ei tarvitse odotella kuivumista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tällä hetkellä Essiet taitaa olla munkin suosikkilakkoja! Ostin juuri sellaisen yhdistetyn alus- ja päälyslakan, pikakuivattajakin voisi olla kätevä, koska oma kärsivällisyys on välillä koetuksella kynsiä kuivatellessa: ;)

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)