Monday, April 13, 2015

Lahti Style













Neule: COS (vastaava täällä)
Pusero: COS (vastaava täällä)
Takki, housut: Zara
Laukku: Coach
Tennarit: Nike (nämä)
Kello: Daniel Wellington (tämä)


Vihjasinkin viime postauksessa, että kävin ottamassa asukuvia uuden valokuvaajan kanssa. Tässä olisi siis kuvasatoa ensimmäisistä asukuvauksista Sallan kanssa! Salla on lahtelainen valokuvaaja ja kun itsekin käyn aina silloin tällöin siellä vanhempiani ja ystäviäni moikkaamassa, niin samalla reissulla voi hyvin ottaa myös asukuvia. Tarkoitus olisi tosin ottaa kuvia Sallan kanssa myös Helsingissä. Lahden seudun maisemat asukuvien taustoina saattaakin olla tuttuja joillekin teistä Annika O.:n blogin kautta. Hauska päästä katsomaan Lahtea myös "asukuvaussilmällä", eli miettimään, mistä löytyy kauniita ja mielenkiintoisia maisemia, joissa on riittävän rauhallista ottaa kuvia. Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta kenties lahtelaisia, joilla tulee mieleen paikkoja, joissa kannattaisi ottaa asukuvia? Laittakaahan vinkkejä kommenttiboksiin! Niin, ja tunnistatteko näiden kuvien sijainnin? :D

Vaikka tapasimme Sallan kanssa vasta ensimmäistä kertaa, niin kameran edessä olo tuntui ihan luontevalta. Kerkesimme juuri ja juuri ottaa kuvat, ennen kuin tihkusade muuttui häiritseväksi. Luonnonvalossa asukuvia ottaessa on kyllä tavallaan täysin sään armoilla, valo kun luo niin eri fiiliksen riippuen siitä, onko pilvistä vai paistaako kirkkaalta taivaalta.

Muutenkin odotan innolla meidän yhteistyötä Sallan kanssa, sillä sen lisäksi, että saan laadukkaita kuvia, niin saan myös varmasti hyviä vinkkejä valokuvaukseen. Asukuvaukset siis jatkuvat normaaliin, nykyään jo varsin aktiiviseen, tapaan Emmin & Ninnumaarian kanssa täällä Helsingissä. Olen todella iloinen, että meillä on tällainen asukuvausporukka kasassa ja koen että olemme kaikki kehittyneet niin valokuvaajina kuin poseeraajina varsin paljon. Ja vitsi siitä tulee hyvä fiilis, kun huomaa kehittyneensä! :)

Hihi, tässähän tuli lörpöteltyä sen verran paljon asukuvaamisesta, että hyvä että kerkeän mainita, että asussa on muutama uusi juttu: Cosin neule, Niken Rosherunit sekä Coachin laukku. Takki sen sijaan on useamman talven vanha, mutta jostain syystä se on saanut lähiaikoina paljon kehuja... mistähän sekin johtuu!?!

No mutta heippa hei ja reipasta viikkoa kaikille!

Kuvat & editointi: Salla Vesa
Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista 

12 comments:

  1. Vitsi että silmälasisi on hyvännäköiset! :) Kävin viikonloppuan testaamassa silmälaseja liikkeissä, ja vitsit löysin usean kivan mallin, mutta miksi niiden pitää olla niin kalliita?! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, ihana kuulla! :) Nimittäin näitä valkkasin tosi kauan, mutta onneksi, sillä nyt olen tyytyväinen. Silmälasit ovat kyllä kalliita, vielä kun jotenkin jännitän, että jos tuleekin hutilyönti valinnan suhteen. Toivottavasti saat ne haluamasi lasit! :)

      Delete
  2. Oi kun kiva kokonaisuus, tuo laukku on aivan ihana <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia! Minäkin olen varsin tykästynyt laukkuuni. ;)

      Delete
  3. Siis äääh, juuri kommentoin Happy Days-blogin Idalle, kuinka tämän lahtelaistausta yllätti, vaikka olenkin blogia lukenut jo pitkään. Joudun jättämään näköjään toisenkin yllättyneen kommentin sinulle, kuinkahan monta riviä olen jättänyt lukematta..?

    Ihana lukea Lahti-juttuja blogeista, ikävä kotikaupunkiin on välillä melkoinen, kun nykyisestä asuinkaupungistani Oulusta ei niin vain kotiinpäin tullakaan. Asukuvatkin näyttävät oikein onnistuneilta, täytyy ilmeisesti ensi visiitillä etsiä jokin kiva kuvauslokaatio ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, meitä lahtelaisia on siis enemmän kuin uskookaan! ;) Kiva kun jätit kommentin, en nimittäin ole aiemmin jostain syystä törmännyt blogiisi. Idalla olikin ihana postaus Petit St Louisista - Lahdessa on kyllä paljon ihania juttuja, varsinkin nyt, kun ei asu enää siellä, niin osaa katsoa sitä tuorein silmin. ;)

      Delete
  4. Tosi kivoja kuvia, ihan selkeästi näkyy toisen silmä ja taito kuvaamiselle, vau! Vaikka onhan meidänkin rinki köh kovin ammattitaitoinen... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kun tykkäät! :) Innolla kyllä odotan tulevia kuvauksia Sallan kanssa. Ja olen samaa mieltä, meidän asukuvausrinki on oikeasti jo ihan ammattitaitoinen! Jee, meidän sinnikkyys alkaa tuottamaan hedelmää. Tästä on hyvä jatkaa. :) Haleja!

      Delete
  5. Näistä tuli tosi kivoja! :) Sallalta saa varmasti kivoja uusia ideoita. Vaikkei meidänkään kuvissa mitään vikaa ole ;)

    Tosi kiva toi takki, ei ihme, että kerää kehuja! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva että tykkäät! :) Ja ehdottomasti samaa mieltä, meidän ottamat ovat oikein kelpoja nekin. Ja innolla odotan mitä kaikkea me vielä keksitäänkään meidän asukuvausringin kanssa! ;D

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)