Thursday, April 23, 2015

Trenssi & shortsit




Trenssi: Zara
Neule: Top Shop (tämä)
Shortsit: Vila (vastaavat täällä)
Tennarit: Nike (nämä)
Laukku: Coach
Kello: Daniel Wellington (tämä)
Sormukset: H&M


Shortsikeli, trenssikeli... aaahhhh! :D Sanonpa vaan, että on se kiva, kun kesä taas tulee. Täällä ruvetaan olemaan jo ihan lomafiiliksissä, joka siis koittaa ensi viikolla. Aurinkoiset päivät ovat lisänneet hyvää fiilistä. Vaikka tykkään työstäni tosi paljon, on ihana päästä vähän huokaisemaan ja tekemään kaikkea kivaa. Ensi viikolle on mm. kampaaja buukattu, vappusuunnitelmat työn alla, blogijuttuja sovittu ja mietitty, lisäksi aion nukkua ja urheilla sekä tehdä kaikkia random-juttuja.

Niin ja se mun kevään pieni sisustuksen freesaus... oh mään! Ei se ihan niin kädenkäänteessä ole käynytkään, niin kuin mielikuvissani näin sen tapahtuvan. Tässä vaiheessa tilanne on siis se, että lattialla on uusi matto ja katossa roikkuu uusi valaisin (molemmat aivan ihania, joten siltä osalta voin huokaista helpotuksesta). Verhoissa sen sijaan on ollut jotenkin aivan valtava duuni ja siitä suurin kunnia menee sitä paitsi äidilleni, joka oli niin ihana, että ompeli neljä isoa verhoa. Mutta oli siinä myös hommaa minulla hakea kangas Ikeasta (kangas piti vieläpä itse leikata pakoista), kiikuttaa Lahteen ja takaisin sekä silittää ennen ripustamista. Toistaiseksi olen saanut vasta kaksi neljästä verhoa ikkunaan, oikeanlaisten lisäklipsujen hommaaminen nimittäin tuottaa vähän päänvaivaa vielä... Koko uudistusprojektiin kuuluu myös uusien sohvatyynyjen hommaaminen sekä tauluhyllyn taulujen päivittäminen. Katsotaan kuinka mun käy... Nyt on tullut vähän sellainen olo, että mussa ei taida olla kovinkaan paljon vaimoaineista. ;)

Mitäs tykkäätte asusta? Shortsit oli heräteostos aleista jokin aika sitten, toimii mielestäni ihan kivasti yhdistettynä sukkiksiin. Ja uuteen, lyhyeen Zaran trenssiin olen tykästynyt myöskin.

Aurinkoista torstaita! :)

Kuvat: Emmi, editointi: minä  //  Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Seuraa: Instagram: @seathatsparkles  //  Facebook  //  Pinterest //  Bloglovin'  //  Blogilista

4 comments:

  1. Hei, tiedätkö mikä tuon laukun mallin nimi on? Pakko saada sellainen, on niin kaunis ��

    ReplyDelete
  2. Voi hitsi en kyllä tiedä! Löytyisiköhän Coachin sivuilta? Heillä on niin paljon laukkumalleja, että yksittäiset laukut eivät nouse niin isoon rooliin, aiemmin näin kyllä paljon tämän tyylisiä, mutten ole varma onko juuri tämä siellä nyt. Mutta kiva kuulla, että tykkäät siitä! :)

    ReplyDelete
  3. Voi että aivan kyllä ihana asu!!! :) Täytyy varmaan itsekkin yhdistää nimenomaan Roshet shortsien pariksi näyttää niin kivalta nyt tämä ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Kiva kuulla, että shortsit ja Roshet kombo on inspiroinut! Itsekin tästä asusta kyllä tykkään ja veikkaanpa, että Roshet päätyvät noiden shortsien kanssa uudelleenkin samaan asuun. :)

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)