Saturday, September 12, 2015

Aamupalalla

Terkkuja aamupalapöydästä! Blogiani pidempään lukeneet tietävätkin varmaan hyvin, että rauhalliset lauantaiaamut ovat yksi lempparijutuistani. Pitkät yöunet, herkullisen aamiaisen valmistus ja sen jälkeen vielä sohvalla istuskelua latten loppuun hörppimistä kaikessa rauhassa. <3 Tänään aamiaiseen kuului mm. tuoretta mangoa, lehtikaalta, avokaadoa, tomaattia, raejuustoa, kananmunaa ja ruisleipä. Nappasin kuvan ja ajattelin nyt postailla kerrankin tällä tavalla spontaanisti ja arkisesti. Postausten ei aina tarvitse olla niin huolella mietittyjä, eihän?

Elo- ja syyskuussa tahti on kyllä taas ollut melkoinen ja vaikka kalenteri on täyttynyt pitkälti kivoista jutuista, niin nyt juuri tuntuu siltä, että parempaa ei voisi olla kuin rauhallinen kotiviikonloppu. Haha, kodinhoitoakin voisi vähän harrastaa, eteiseni on tällä hetkellä kuin joku saapuvien ja lähtevien tavaroiden piste. Niin ja pienelle kotispahetkellekin olisi tarvetta, joten sille on varattu aikaa tänä viikonloppuna. No mutta toisaalta en yhtään kadu, että olen juossut loppukesän kaikissa kivoissa riennoissa, ehtiihän sitä myysailla himassa sitten syksyn tullen. 

Tällaisia kuulumisia tänne, entäpä kuinka teillä sujuu? :)

Mukavaa lauantaita kaikille!

2 comments:

  1. Minusta aamiaisesi näyttää varsin blogikelpoiselta tuollaisenaan! :D Ihanaa viikonloppua Janica :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, kiva kuulla! :) Itseasiassa aamiaista valmistaessani tuumailin, että tästä taitaa tulla sen verran hyvännäköinen setti, että voisi vaikka blogiin laittaa. :P Ihanaa viikkistä sinnekin! <3

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)