Saturday, September 26, 2015

Back home


Heippa taas! Täällä ollaan palattu Turkin lomalta takaisin kotiin. Takana on aivan ihana ja rentouttava loma, palailen lomakuviin ja -tunnelmiin jahka ehdin käydä kuvat läpi. Tässä kuitenkin ensi alkuun tällainen random-räpsy Antalyan lentokentältä paluumatkalta.

Tänä viikonloppuna olen jatkanut lomatunnelmaa rennoissa merkeissä kotosalla mm. kokkailemalla hyvää ruokaa ja ihan vaan hengaillessa (okei ja vähän pyykätessä...). Viikonlopun teemana on myös syyswardroben työstäminen, nimittäin loman ansioista venytin kesää ja lykkäsin kaikenlaiset syyssuunnitelmat loman jälkeiseen aikaan. Nyt onkin kiva miettiä syysvaatteita: inspiroitumista Pinterestissä ja blogeissa, oman vaatekaapin läpikäyntiä ja tarvittavien hankintojen listaamista. Äsken kävin myös pyörimässä kaupoilla katselemassa mitä syksy on putiikkeihin tuonut tullessaan.

Tää lähtee nyt avokadopastan tekoon. Mukavaa lauantai-iltaa sinne! :)

4 comments:

  1. Onpa kiva kuva :) Loma-Janica! Vitsi mä niin ihailen sun tyyliä kuten tänään sanoinkin. Ihan simppeliä, mutta juuri siksi supertyylikästä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Kieltämättä näen itsekin tuosta kuvasta oman naaman rentoutuneen lomafiiliksen, hahaha. :D Simppeli tyyli kyllä tuntuu omimmalta tällä hetkellä, esim. tuosta harmaasta Twist & Tangon paidasta tykkään kovasti. Ja niin kuin sanoinkin sulle, niin nyt olisi tarkoitus panostaa laadukkaampiin tuotteisiin, kun tuntuu, että oma tyyli on löytynyt. Sitä puolestani ihailen sun tyylissä, että sulla on laadukkaita ja kivoja vaatteita ja asusteita! :)

      Delete
  2. Mä myös katselin, että näytät ihanan rentoutuneelta ja onnelliselta, just niin siltä, että lomalla on oltu ;) Ja asukin on sellainen, jonka voisin kuvitella itsekin vetäiseväni päälle, simppeli ja kivoja yksityiskohtia!

    ReplyDelete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)