Wednesday, September 16, 2015

Lomalle!
Tänään olisi aika pakata laukut, nimittäin huomenna aikaisin aamulla lähtee lento Turkkiin. Kyllä, seuraava viikko vierähtää sun & funin merkeissä vähän lämpimämissä maisemissa, jihuu! Lomalle lähden siskoni kanssa ja luvassa on ihan totaalinen relaksoitumisloma. Otettiin pakettimatka Finnmatkojen kautta, se oli tähän saumaan paras vaihtoehto, nimittäin hyvä että löydettiin yhteistä aikaa etsiä ja varata pakettimatka, saatika sitten että oltaisi suunniteltu ja toteutettu monimutkaisempi omatoimimatka (mikä sekin oli jossain välissä harkinnassa). Vielä pari vuotta sitten olisin pitänyt ajatusta pakettimatkasta kuolettavan tylsänä, mutta juuri tällä hetkellä tuntuu aivan taivaalliselta lähteä reissuun vaivattomasti: senkun hyppää koneeseen ja kohta onkin jo kohteessa! Loman varaamisen jälkeen emme ole suunnitelleet matkaa lainkaan, lähinnä olen käyttänyt aikaa matkatavaroiden miettimiseen.

Perillä Konaklissa (pieni kaupunki Alanyan lähellä) odottaa varsin kivan oloinen resort all inclusivella. Turkki on aurinkovarma kohde tähän aikaan vuodesta ja lämpötilat huitelevatkin vielä yli kolmessakympissä. Tarkoituksenani on parkkeerata itseni aurinkotuoliin, kääntää kylkeä tasaisin väliajoin ja palata takaisin Suomeen viikon kuluttua ruskettuneena, levänneenä ja seesteisenä. :D

Onko muuten joku teistä ollut tuolla suunnalla lomalla ja tuleeko mieleen jotain kivoja juttuja, minkä näkemisen/kokemisen vuoksi ehdottomasti kannattaa nousta aurinkotuolista? :)

Otan lomalle kameran mukaan, mutta postailen sitten lomakuulumisia vasta kotiin palattuani - pieni digipaasto tulee tarpeeseen. Ajastin kuitenkin muutaman postauksen teille tuleviksi päiviksi ja voi olla, että kännykästäni en malta pitää näppejä irti ja someen tulee laitettua jotain kuvia lomalta, eli seurailkaa siis Instagramissa @seathatsparkles ja Snäpissä janica.s.

Kivaa viikon jatkoa kaikille! :)

I'm taking off for a one week vacation in Turkey early tomorrow morning! I'm looking forward to a relaxing vacation under the sun. The resort we are staying in seems really nice, it's located in a small town called Konakli near Alanya. I'm so excited! :)

Have a nice week!

5 comments:

 1. Voi niin kade!! Just palattiin mutta sopeutuminen vielä ihan kesken.. Ihanaa, ihanaa lomaa, nauttikaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä niin ihana päästä reissuun, tuntuu jotenkin, että olen venyttänyt kesää tänne asti, nyt jo kammoksun loman jälkeistä aikaa, kun syksy alkaa ihan oikeasti. Tsemppiä loman jälkeiseen sopeutumiseen, parhaitenhan siihen auttaa uuden matkan varaaminen! :D

   Delete
 2. Vähän kivaa! Onneksi oma loma häämöttää jo... Rentouttavaa matkaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No on kyllä ihanaa! :) Ja vitsi miten kiva, että sullakin on tulossa reissua. Hauska muuten, että meidän asukuvausjengi lomailee peräkanaa... ihan jees, paitsi että asukuvaus kärsii!! Hahahaaa :D

   Ihanaa loman odotusta sinne! <3

   Delete
  2. Hahaaa, totta! No ehkä me selvitään, ja kuvaillaan asuja lomien jälkeen sitäkin suuremmalla innolla! ;)

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)