Monday, September 28, 2015

Asu puutarhassa






Hat: H&M
Top: BikBok (similar here)
Necklace: Bud to Rose by Diddi (similar here)
Shorts: Zara (similar here)
Sandals: Dinsko (similar here)
Clutch: Max&Co.
Sunglasses: Rayban (these)

Tässäpä ensimmäiset Turkissa otetut asukuvat! Otettiin nämä meidän resortin puutarhassa ennen illalliselle menoa. Tuo oli muuten aivan ihana puutarha, harmillisesti hoksasin, etten tainnut ottaa siitä yleiskuvia. Näiden lisäksi Turkista on vain toiset asukuvat - illalliselle tuli kyllä pukeuduttua ihan kivasti mekkoihin ja toppeihin, mutta rehellisyyden nimissä en jaksanut liikaa hötkyillä asukuvien kanssa. Teimme niin, että tulimme aina huoneeseen altaalta/rannalta joskus siinä viiden kieppeillä käymään suihkussa ja laittautumassa. Suihkun jälkeen oli kivempi istuskella parvekkeella katsellen auringonlaskua meren taakse, juoda kylmää rosee-viiniä ja syödä sipsejä kuin sännätä asukuvia ottamaan. Illallinen alkoi aina seiskalta ja silloin oli jo pimeää. Mutta täytyy kyllä sanoa, että noilla leveysasteilla askuvien otto on aikalailla helpompaa valon ja lämpimän ilman ansiosta.

Näissä kuvissa näette muuten mun lomatukan, eli kun en ole kuivannut hiuksia suihkun jälkeen vaan antanut niiden kuivua lämpimässä ilmassa. Tosiaan mullahan on tuollaiset luonnonkiharat/laineet, mutta kuivaan ne normaalisti aina suoriksi. Ainoastaan tarpeeksi lämpimillä ilmoilla ne voi jättää kuivumaan omillaan. Niin ja tuo kuvissa näkyvä oranssi ranneke ei ole uusi asusteeni, vaan all-inclusive-ranneke. ;)

Here's my first outfit from our vacation in Turkey! :)

6 comments:

  1. No vau mikä lomanainen! <3 Tosi kiva asu ja tuo hattu sopii sinulle loistavasti!
    Asukuvailu ulkomailla on muuten välillä tosi rasittavaa, mielummin nauttisi vain lomasta ja unohtaisi koko blogin :D Itse kuitenkin haluan ottaa ehkä vähän väkisinkin erilaisista taustoista kaiken irti ja lomalla on kyllä ihan erilailla aikaa kuvata kuin arjessa, joten niitä asuja kuvaataankin sitten :D Läppäri en kuitenkaan ikimaailmassa lomalle mukaan kanna :)
    Mukava juttu, että loma oli onnistunut! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Mulla on vähän sama juttu, että toisaalta sitä haluaisi lomalla vaan nauttia siitä hetkestä ilman kameraa, mutta toisaalta sitä haluaisi ottaa ilon irti uusista kuvauspaikoista ja mahdollisuudesta pukeutua kevyemmin. Nyt tein niin, että keskitin asukuvailut pariin kertaan, jolloin sain muutamat kivat asukuvat, mutta muuten pystyin ottamaan täysin iisisti. Ja joo, se toimi myös loistavasti, että läppäri jäi kotiin ja olin ajastanut muutaman postauksen loman ajaksi.

      Delete
  2. AAAA! Olis ihanaa olla lomalla! Just tänä aamuna meinas tulla itku, kuinka kylmä tuuli riehtoi takkia auki ja huivin pois kaulalta. Nyt oon jo sisätiloissa turvassa, mutta syksyn kylmyys on jotain piinaavaa :--D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo kyllä nää Suomen kelit on välillä aika ahdistavat... ja vielä niin pitkän aikaa. Lomalla oli ihanaa, nyt vaan haaveilen uudesta reissusta. Olisi ihana päästä tammikuussa pakkasta pakoon jonnekin lämpimään. Samalla voisi ottaa kivoja kuvia!

      Delete
  3. Ihania nämä lomakuvat ja tuo hattu ihan mahtava! :) Itse en myöskään jaksa lomalla stressata asukuvista - niitä otetaan sitten, jos on fiilistä ottaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Tuota hattua pidin joka päivä altaalla/rannalla, se oli ihan loistava kun se varjosti kasvoja ja pystyi esim. lukemaan helpommin. Ja joo, fiilispohjalta pitää mennä lomalla asukuvien kanssa! Haha, tosin näin blogisi lukijana toivon ja odotan innolla ja sun kuvia Dubaista! :)

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)