Saturday, September 5, 2015

Gloria Fashion Show 2015 - asuDress: Soaked in Luxury
Bag: Bijou Brigitte
Necklace: Bud to Rose by Diddi
Shoes: Dinsko
Sunnies: Rayban


Eilen koitti odotettu tapahtuma, nimittäin Gloria Fashion Show:n kutsuvierastilaisuus. Kuten viimekin vuonna, olin tapahtumassa siskoni kanssa. Tällä kertaa tapahtuma järjestettiin Kattilahallissa Suvilahdessa. Olen ollut siellä eräässä toisessa tilaisuudessa aiemmin ja tilana se on aivan upea. Pärähdimme paikalle vähän ennen seitsemää, jolloin muotinnäytös alkoi. Minttu Vesalan suunnittelema näytös piti sisällään upeita asuja höystettynä voimakkailla biiseillä ja videoefekteillä. Muotinäytöksen jälkeen juotiin lisää Möet & Chandonin shamppanjaa ja tarjolla oli Savoyn illallinen noutopöydissä. Jatkettiin vielä drinkeille viralliseen jatkopaikkaan Kämpin baariin. Ilta oli jälleen onnistinut, tähän tapahtumaan on aina ilo osallistua!

Kameraa en tällä kertaa ottanut mukaan tapahtumaan, mutta ennen lähtöä ehdimme onneksi ottaa asukuvat. Mekon ostamisen suhteen olin taas liikenteessä aivan liian myöhään, eli netistä tilaaminen ei ollut enää vaihtoehto, mutta onneksi Kampin kauppakeskuksen Company's-liike pelasti jälleen ja löysin mieluisan mekon. Toiveena oli rennohko mekko syksyn sävyissä, mieluiten juuri printtikuosilla. Ja juuri sellainen löytyi! Bongasin myös kauniin, pitkäketjuisen tupsukaulakorun, josta tykkään ihan älyttömästi. Molemmille uutukaisille ennustan monia käyttökertoja niin arkisemmissa kuin juhlavammissakin asukokonaisuuksissa. Huulille sipaisin mekkoon sopivaa luumunväristä punaa. Laukun kanssa kävi muuten niin, että kun kuvien oton jälkeen vein kameran takaisin kotiin, niin laukun lukko jotenkin pamahti rikki tehden pistohaavan peukalooni. Ei muuta kuin laastaria peukaloon ja lennossa laukun vaihto kaapista onneksi löytyvään toiseen kultaiseen pikkulaukkuun.

Yesterday I attended the Gloria Fashion Show with my sister. It was an amazing fashion show with powerful music and video effects. After the fashion show there was more Möet & Chandon champagne and also a buffet dinner by Savoy was served. I attended this event last year as well and it was once again such a delightful experience! I wore this new print dress in autumn colors and I combined it with a new feather tassle necklace.

2 comments:

  1. Kaunis mekko! Oli muuten upea Gloria Fashion show! Nautin ja kerkesin myös muutaman kuvankin nappaamaan. Niitä löytyy http://rosebath.blogspot.fi/2015/09/gloria-fashion-show-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Palljon kiitoksia! Gloria Fashion Show oli kyllä upea! Kiva kun linkkasit blogipostauksen Fashion Showsta, kivoja kuvia! :)

      Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)