Tuesday, September 22, 2015

Fat Ramen

Helsingin ravintolaskenessä eletään mielestäni tällä hetkellä mielenkiintoisia aikoja. Tarjolla on paljon hyviä ja innostavia ravintoloita ja uusia pulpahtelee koko ajan lisää. Ravintolat myös uskaltavat olla aidosti omanlaisiaan, mikä on erinomainen juttu. On herkullisia makuja kaukomailta (Sandro, Lucha Loco), rentoja bistroja (Krog Madame, The Cock), street foodia (Fafa's, Kaartin Kampin Hodari & Hummeri) sekä trendikkäitä fine dining -tyylisiä paikkoja (Pastor, Michel). Listaltani löytyy myös monta uutta, kivanoloista ravintolaa, joissa haluaisin käydä mahdollisimman pian (The Old Skiffer, Pjazza). Ruokapiirimme pikkujouluravintola on onneksi jo buukattu, silloin on luvassa taatusti hyviä makuelämyksiä!

Yksi kiva uutuus, jossa kävin jokin aika sitten lounaalla, on Hietalahden Kauppahallissa sijaitseva Fat Ramen. Tunnelmallisen kauppahallin toisessa päädyssä sijaitsee hieman karun oloinen, aasialiashenkinen markettiravintola. Konsepti on varsin simppeli: tiskiltä voi tilata ramen-keiton, lyhyt valikoima on kirjoitettu mustalla tussilla valkoiseen kaakeliseinään. Itse söin tofu-version ramenkulhosta, joka oli oikein herkullinen, sen jujuna on huolella valmistettu, maukas liemi. Suosittelen!

0 comments:

Post a Comment

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)