Monday, September 14, 2015

Pintaa syvemmälle eli kysymyshaaste

Sain Lililtä kysymyshaasteen, joten tässäpä tulee vastauksia niihin. Tällä kertaa päästäänkin raapaisemaan vähän pintaa syvemmälle. Kuvina on pieniä suuria juttuja, jotka tekevät mut iloiseksi ja onnellisksi. :)


1. Kerro jotain, mitä emme tiedä sinusta?
En ole koskaan asunut yhdessä miehen kanssa. Tai siis olen asunut miespuolisten kämppisten kanssa, homoparin kanssa ja monen eri kansalaisuutta edustavan miehen kanssa, mutten koskaan miehen kanssa kahdestaan noin niin kuin romanttisessa suhteessa. Tähän ei kuitenkaan liity mitään sen kummempaa tai periaatteellisempaa, vuodet vain ovat vierähtäneet ohi nopeasti, eikä vielä ole tullut tilannetta, että olisin halunnut pistää hynttyyt yhteen jonkun kanssa. Ehkä jonain päivänä. ;)

2. Onko sillä väliä, mitä lukijat ajattelevat blogistasi? Miksi?
Toki sillä on väliä mitä lukijat ajattelevat blogistani. Haluan koko ajan kehittää blogiani ja itseäni, joten koitan pitää silmäni ja korvani avoinna kaikenlaiselle palautteelle, oli se sitten kommenttiboksiin jätetty palaute, analytiikan osoittama tieto tai läheisen ihmisen kehitysehdotus. Vaikka kuulostelen palautetta herkällä korvalla, niin se ei tarkoita sitä, että antaisin muiden ajatusten ja mielipiteiden täysin ohjata blogini linjaa. Koen, että se punainen lanka blogini suhteen on itselläni parhaiten hallussa. Tämä on minun blogi ja nautin suunnattomasti siitä, että saan tehdä sitä juuri kuten haluan. Kirjoitan niistä aiheista jotka itseäni kiinnostavat eniten, otan sen tyylisiä kuvia kuin silmiäni miellyttää ja kerron teksteissä juuri ne asiat, jotka haluan. Luova vapaus - se onkin juuri bloggaamisen parhaita puolia!3. Miten bloggariminä eroaa "reaaliminästäsi"?
Periaatteessa ei mitenkään. Tosin kenties siksi, että pidän kauniista asioista, tykkään näyttää huolitellulta jne. törmään välillä siihen, että minua pidetään aluksi jollain tavalla hirveän kilttinä, viattomana ja pinnallisena. Luullaan, että haaveilen isoista häistä, en suostuisi vaikkapa nukkumaan askeettisessa majoituksessa tai että arvoni olisivat konservatiiviset. Olenkin välillä miettinyt, että samalla tavalla on saattanut käydä myös blogin perusteella? Joskus olen joillekin sanonutkin, että älkää antako helmikorvakorujen hämätä! No millainen sitten olen? Omanlainen. En halua leimata itseäni enkä kyllä muitakaan - varsinkaan ulkonäön perusteella. Minusta jokainen ihminen pitää oppia tuntemaan pala palalta yksilönä ja sitä toivon myös muilta itseäni kohtaan.

4. Mikä saa sinut nauramaan?
Vitsailu ja pelleily läheisten kanssa. Se kun hiippailen kampaajalla vessaan pää täynnä foliotötteröitä, kaapu päällä ja ajattelen, että täältä tullaan!

5. Mitä luovuus merkitsee sinulle?
Minulle luovuus tarkoittaa mahdollisuutta keksiä uusia, oivaltavia asioita. Sen kautta syntyy muutosta, joka pitää elämän mielenkiintoisena.

6. Ketä läheistäsi ihailet?
Siskoani määrätietoisuudesta ja tyylikkyydestä. Äitiäni ja isääni edelläkävijämäisistä ajattelutavoista sekä iloa tuottavista harrastuksista. Oikeastaan kaikissa läheisissäni ihailen jotain, joskin ne ovat hyvin erilaisia asioita, välttämättä ei edes sellaisia, joita kyseinen henkilö osaisi arvata. Ehkäpä pitääkin pistää pieni kehukierros käyntiin. :)


7. Mikä sinussa ärsyttää itseäsi
Välillä haluaisin olla vähän kepeämpi, enkä niin perusteellinen ja periaatteellinen.

8. Mikä sinussa ihastuttaa muita?
Tällainen kysymys on aina vaikea. Varmaankin huumorintaju, into tehdä asioita, itsenäisyys ja luotettavuus.

9. Mikä sinusta tulee "isona"?
Tämä kysymys liittynee tyypillisesti ammattiin ja sen suhteen olen onnekas, että olen löytänyt sen oman juttuni, eli noin laajalla skaalalla voisi sanoa, että digijutut lifestyle-alalla. Uskon, että vuosien saatossa tulen tekemään hieman erilaisia työtehtäviä, mutta aina jollain tavalla tuohon liittyen. Lisäksi kai salaisesti haaveilen perustavani vielä jonain päivänä idylliseen maalaistaloon yhdistetyn bed&breakfastin ja hevostallin.

10. Uskotko onnellisiin loppuihin? Perustele.

Uskon siihen, että onni on matkassa, ei määränpäässä.

8 comments:

 1. Kivasti kirjoitettu, tätä oli mukava lukea :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kun kiva kuulla! :) Nämä tällaiset yhtään henkilökohtaisemmat postaukset on aina vähän jännempi julkaista, joten mukavaa, että vastaanotto oli positiivinen.

   Delete
 2. Olipa ihanasti ja niin kauniisti kirjoitettu postaus! Ihanaa uutta viikkoa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi kiva kuulla, että tykkäsit. Kiitos kivasta kommentista ja ihanaa viikkoa sinnekin! <3

   Delete
 3. Sun blogi on kaunis ja inspiroiva. Ja tätä lukiessa tuli vielä enemmän tunne, että ois ihan mahtavaa tutustua suhun :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kovasti, kommenttisi lämmitti mieltä valtavan paljon. <3 Ihanaa päivää sinne!

   Delete
 4. Replies
  1. Kiitos kovasti! Tällaiseen vähän henkilökohtaiseen postaukseen on kiva saada kommentteja,sitä kun aina miettii, että millaisia postauksia ihmiset tykkäävät lukea. :)

   Delete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)