Wednesday, September 2, 2015

Tukholman ostokset
Viime postauksessa kerroin Tukholman putiikeista ja nyt olisi aika paljastaa, mitä shoppailukierroksen aikana päätyi pussukoihin! :)

En ollut etsimässä mitään tiettyä, vaan ajattelin, että ostan sellaista mikä kolahtaa sillä hetkellä. Tuntuu, että nykyään tunnen tyylini jo sen verran hyvin, ettei hutilyöntejä ostosten suhteen kovin paljoa satu. Toisaalta reissussa ei edes jaksa tehdä haastavampia ja isompia hankintoja, ne on parempi jättää kotikaupunkiin, missä voi rauhassa pohtia valintojaan. Tosin hieman jäi harmittamaan & Other Storiesissa näkemäni kauniit nahkanilkkurit, joita en edes sovittanut, kun ajattelin, etten jaksa ruveta miettimään syyskenkien ostoa sillä hetkellä...

Mutta siis & Other Storiesista löytyi kiva metsänvihreä sifonkipaita sekä ihanan tuoksuista käsirasvaa, jonka vein toimistonpöydälleni. Siskon tuliaiset hankimme myös sieltä ja ai vitsi miten ihanat pakkaukset ja kassit & Other Storiesilla oli! Tuo häivähdyksen pastellinsävyä sisältävä pussi on edelleen ikkunalaudallani, sen verran nätti se on.

Twist & Tangolta ostin harmaan perusteepparin, jollaisia muuten näkyi tukholmalaisten päällä varsin paljon. Lisäksi vielä musta tuoksukynttilä ja juomapullo - koska ne nyt vaan oli niin kivat! Massimo Duttilta löytyi nätti, syksyisen sävyinen huivi, josta tykkään kovasti!

Hihi, tällaista materiaonnea tänään... Mutta minkäs teet, kun kauniista asioista vaan tulee niin hyvälle tuulelle (varsinkin kun ne on kääritty silkkipaperiin ja pakattu kivaan pussiin!).

2 comments:

  1. Todella ihanan näköisiä ostoksia! Ja aivan samaa mieltä noista & Other Storiesin pusseista. Itse liikekin on mun mielestä tosi kaunis ja pidän merkin vaatteista tosi paljon. Kunpa saataisiin tuo pian Suomeen!

    ReplyDelete
  2. Kiitos! :) Joo samaa toivotaan täällä, että saataisiin kauppa pian Suomeenkin. Tykkäsin siitä, että vaatteet olivat ihan edullisia, niin silti liike oli tyylikäs, esillepano ja pakkaukset tyylikkäitä jne.

    ReplyDelete

Kiitos kun ilahdutat minua kommentillasi! Kommentin lähettämisen jälkeen muistathan täyttää sana-verifikaation, jotta kommentti tulee näkyviin. :)